Zeer goed 7,7
op basis van 3646 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3646 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Ingrid van Nederland
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Fijn hotel op een mooie locatie
Ligging, faciliteiten en de kamer
Dit resort is ons erg goed bevallen. Het resort heeft een fantastische ligging aan het strand, dat lekker rustig is. De kamers zijn goed, ruim genoeg en schoon. Ook zijn de faciliteiten van het resort prima. Het resort is kleinschalig en spreekt ons daarom erg aan. De mensen waren erg gastvrij en probeerden optimale hulp te bieden. In de omgeving is het in de avond rustig. Voor leuke eettentjes zou ik meer naar de hoofdstraat gaan. Het ontbijtbuffet was prima en uitgebreid genoeg. Wel veelal Thais.
Beoordeeld 14 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jeremy van Australië
Individuele reizigers
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Beoordeeld 12 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wayne van Australië
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lindy van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Australië
Groepen
Standaardkamer
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
service
poor service and room quality
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eliran van Israël
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lemuel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
It was good
English enhancement for staff
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sridhar van India
Individuele reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice Stay
Reasonable prise and prime location
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamed van Oman
Groepen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Very good
My best hotel in Phuket
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suresh van Singapore
(Echt)paren
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nil
Nil
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: