Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 296 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

steven van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 10 nachten in december 2015
disapointed
i really did not enjoy my stay to much, there were members of staff that really didn't care. room was dated, cracked bath tub, bad lighting , tv not working , only 1 key for the room, asked for a additional key, they gave me one that didn't work. food was average, to say the best.
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paar
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in september 2015
Enjoy for 2nd stay
Close to the beach, Good Pool and Good Food
Enjoyable to stay here
Beoordeeld 08 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paar
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Al round Good Resort
Nice Pool, Ocean good view, Staff very nice
We enjoyable and stayed there twice
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MUHAMMAD van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
only beach but other convenience is not there
Beach and garden nothing else
I Spend a lot of mony to make my trip joyful which was very hard for me even every common people because there is no any convenience like market, transport even hotel shuttle...So simply hard to survive there if you don't have much money and not friendly for common people like me
Beoordeeld 27 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cloe van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Satisfied
Hotel staff, location was nice and quiet, amenities
Good
Beoordeeld 26 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Caroline van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Dated hotel
Location, the bed, pools
Very dated hotel. So much mould in the bathroom. Average breakfast. Good location on the beach.
Beoordeeld 17 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jerry van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Had its heyday in the 90's
Location, location, location
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Beoordeeld 06 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mareesa van Thailand
Individuele reiziger
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in juni 2015
old and worn out
beach, swimming pools
Beoordeeld 03 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chin van Maleisië
(Echt)paar
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Value for money
Room with balcony, clean and good breakfast selection
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Beoordeeld 22 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wiroj van Thailand
Groep
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Not recommended
Distance to the beach
There were a lot of problem. For example water running out and electricity blackout. Seem it's lack of maintenance for long time.
Beoordeeld 11 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: