Zeer goed 7,9
op basis van 3844 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3844 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

willem van Nederland
(Echt)paren
Junior Suite
Ik verbleef 6 nachten in februari 2012
Leuk hotel met aardig personeel
Aardige kamer,vlak bij het strand en net ver genoeg weg van het drukke centrum
in een bijgebouw,dus even lopen voor het ontbijt en de handdoeken,maar wel een leuke ,ruime kamer en vriendelijk enbehulpzaam personeel. onder het hotel een service met massage ,manicure en pedicure voor erg schappelijke prijzen. iedere dag de kamer schoongemaakt en een prima badkamer met alles wat op vakantie nodig hebt
Beoordeeld 14 februari 2012

Elma van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2011
Mooi hotel in het centrum van Patong
In het centrum gelegen, op loopafstand van het strand
geweldig hotel. het ontbijtbuffet is goed en uitgebreid. hotelkamers zijn ook heel mooi met onder andere een regendouche. het is nog geen 5 minuten lopen naar het centrum en het strand. zeker een hotel om terug te keren.
Beoordeeld 21 juli 2011

Roberto van Nederland
Groepen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2010
Goede locatie, net buiten het nachtleven
Dicht bij het strand
Zwembad werd verbouwd
Helaas werd het zwembad verbouwd toen wij daar waren. Ter compensatie kregen we een gratis maaltijd. Het hotel zelf is prima. Gratis internet. Vriendelijk personeel. Mooie schone kamers. Het hotel ligt 3 minuten lopen van het strand en 15 minuten lopen van het uitgaanscentrum. Op zich wel lekker want dan heb je niet zo last van de herrie. Ontbijt was klasse Het avondeten was minder, maar genoeg restaurants vlakbij.
Beoordeeld 19 november 2010

robbert van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
veel voor weinig
ligging, vlak bij het strand,dicht bij het centrum,maar toch rustig
receptiemedewerkers niet zo vriendelijk,brommerhuur ga naar de overkant iets goedkoper
vonden het een goed hotel voor de prijs,zijn ruime kamers met prima douche, en schoon,ontbijt was goed en uitgebreid,al met al waar voor je geld,ligt 5 minuten lopen van het strand,dicht bij het centrum maar ook ver genoeg van de drukte,
Beoordeeld 02 juni 2010

Wim van België
(Echt)paren
Junior Suite
Ik verbleef 21 nachten in januari 2010
Leuke prijs/kwaliteit
- prijs - ruime kamers - centrale liging in Patong - proper hotel
- onvriendelijkheid - beperkt ontbijt
Zeer leuk hotel in het midden van Patong. De kamers zijn ruim, flatscreen, bad en douche (in de suites) en worden grondig gepoetst. Boven een leuk zwembad. Enkel het ontbijt is beperkt en elke dag dezelfde keuzes. Geen probleem echter want er zijn mogelijkheden genoeg in de buurt.
Beoordeeld 28 februari 2010

Balazs van Hongarije
Individuele reizigers
Classic
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Cheap
Cheap, has 2 (at least) different building. The one i used has no direct access to pool. The bathroom smells very bad. At the last breakfast managed to collect some food poisoning probably from the egg at the breakfast ... staff has no idea what to do ... or they just dont care? ... wont stay there anymore for sure ...
Beoordeeld 27 september 2016

Abdul van Singapore
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good
Comfortable beds. Staff are not approachable. Prefer to do laundry, tours, airport transfer and rent bike just outside the hotel rather than asking hotel staff.
Beoordeeld 25 september 2016

Anh van Singapore
Groepen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good for money
.
Beoordeeld 25 september 2016

Avon van Filipijnen
Individuele reizigers
Classic
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great
The hotel is just near the beach. The stallsare around the corner it is accessible for ATM machines.
Beoordeeld 24 september 2016

Ray van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Delux room
A very good stay. Clean tidy and well priced....
Beoordeeld 24 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: