arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 3782 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3782 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Elma S.
Nederland
21 juli 2011
Mooi hotel in het centrum van Patong
In het centrum gelegen, op loopafstand van het strand
geweldig hotel. het ontbijtbuffet is goed en uitgebreid. hotelkamers zijn ook heel mooi met onder andere een regendouche. het is nog geen 5 minuten lopen naar het centrum en het strand. zeker een hotel om terug te keren.

Roberto G.
Nederland
19 november 2010
Goede locatie, net buiten het nachtleven
Dicht bij het strand
Zwembad werd verbouwd
Helaas werd het zwembad verbouwd toen wij daar waren. Ter compensatie kregen we een gratis maaltijd. Het hotel zelf is prima. Gratis internet. Vriendelijk personeel. Mooie schone kamers. Het hotel ligt 3 minuten lopen van het strand en 15 minuten lopen van het uitgaanscentrum. Op zich wel lekker want dan heb je niet zo last van de herrie. Ontbijt was klasse Het avondeten was minder, maar genoeg restaurants vlakbij.

robbert L.
Nederland
02 juni 2010
veel voor weinig
ligging, vlak bij het strand,dicht bij het centrum,maar toch rustig
receptiemedewerkers niet zo vriendelijk,brommerhuur ga naar de overkant iets goedkoper
vonden het een goed hotel voor de prijs,zijn ruime kamers met prima douche, en schoon,ontbijt was goed en uitgebreid,al met al waar voor je geld,ligt 5 minuten lopen van het strand,dicht bij het centrum maar ook ver genoeg van de drukte,

Wim B.
België
28 februari 2010
Leuke prijs/kwaliteit
- prijs - ruime kamers - centrale liging in Patong - proper hotel
- onvriendelijkheid - beperkt ontbijt
Zeer leuk hotel in het midden van Patong. De kamers zijn ruim, flatscreen, bad en douche (in de suites) en worden grondig gepoetst. Boven een leuk zwembad. Enkel het ontbijt is beperkt en elke dag dezelfde keuzes. Geen probleem echter want er zijn mogelijkheden genoeg in de buurt.

Yiyong A.
Singapore
28 juli 2016
Great 2nd Time Stay
Booked a room for 1 night. Arrived early at the hotel and front desk staffs were helpful and allowed us to check in early. Was assigned a room at next building. A staff accompanied us to our room 2503. Unfortunately room was not cleaned and make up. So we went to the front desk, immediately they changed us to a new room 2303. Room was make up unlike the previous. Basic toiletries (shampoo/shower foam), 2 complimentary mineral water was provided. Free wifi was provided but connection in room was intermittent. Breakfast was available and needed to present the coupon, there are some varieties to choose from and quite delicious. Location of hotel was good near the Patong Beach about 5 mins walk. Convenient stores were nearby. Recommend a massage store called Emotion Massage about 5 mins walk from hotel main building turn left cross the road and turn right. Overall, it was a good stay. Will stay again when we visit Phuket again.

Lilibeth K.
Filipijnen
25 juli 2016
4 nights at Aspery Hotel
I was very happy with the room price. When we got to the hotel we were upgraded to a better room for free. It was fantastic! However, the room was very dirty. I met the cleaning staff the folliwing morning. They are very nice. They cleaned our room that day. The place is near the beach and strategically located in the center of Patong. I love the swimming pool too. My only issue is the cleanliness of the room otherwise I would give it a higher rating.

pattanachai S.
Thailand
20 juli 2016
this month
it good

Phatnapa C.
Thailand
19 juli 2016
Good price I like the restaurant
Good room but not many space for parking nice restaurant

Elloisa P.
Filipijnen
19 juli 2016
Big room, nice breakfast and helpful staff
I love their pizza and seafood marinara. They have a big room with complete amenities.

GUAN J.
Singapore
18 juli 2016
budget hotel at patong
for me only 2 things for this hotel, a bit far to Soi Bangla and shopping center, 15 mis walk, and belive me you do not want to walk when is day time. cleanliness is no really good as well.tower are not clean as another traver say. that i like for this hotel is 5 mis to beach and 2 mis to mini market. overall is good stay.