2015
Zeer goed 7,8
op basis van 6379 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 6379 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Rob van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in maart 2011
Goed hotel aan het strand
Het restaurant is gezellig met live muziek
Hotel ligt aan het strand en heeft een mooi nieuw zwembad. De omgeving is niet al te druk maar wel gezellig. Op loop afstand is het uitgangs centrum (10 min). Personeel is vriedenlijk op de kok na die het ontbijt verzorgt.
Beoordeeld 08 april 2011

kjell van Nederland
Groepen
Ik verbleef 8 nachten in februari 2010
hotel baan laimai
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda.
Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon.
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda. Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Het zou klaar zijn in februari , dus we dachten dat het wel mee zou vallen met het lawaai. Maar vebouwing duurt nog minimaal een jaar extra. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon. Al drie keer eerder in dit hotel geweest. Was dit jaar wel het minste bezoek. Volgende keer iets anders proberen. Prijs/kwaliteit net in orde. Phuket, patong beach is wel prijzig geworden. Misschien door de invasie russische toeristen
Beoordeeld 23 februari 2010

Alice van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great location , big hotel with nice pool.
Ban Laimai resort hotel is located just opposite the beautiful Patong beach. It's a long stretch of sand beach with many water sport activities available. Very good location. Many shops and eating places around. Will come back again. Great place !
Beoordeeld 27 september 2016

Yu van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Balkon
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Highly recommended
The staffs are nice, great room and views. And I love the hotel lobby, feels like relax with the spacious lobby and of course the swimming pool too.
Beoordeeld 26 september 2016

Janel van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe Balkon
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Value to Stay
Excellent!!!!
Beoordeeld 26 september 2016

MIN van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe Balkon
Ik verbleef één nacht in september 2016
It's ok.
Pro: location Con: not very clean room
Beoordeeld 26 september 2016

William van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 8 nachten in augustus 2016
The worst service/experience I have had in a 4 Star Hotel.
Will not return here. First of all, I booked payment at the hotel, but they hotel charged my card a week before check-in. Second, they make you sign a legal waiver about charging you 1,000 Thai Baht per guest per time that an outside guest visits your room, with no mention of such a policy in the hotel policies on Agoda. This was a problem for me as I was in Phuket for over a week to meet up with a group of 8 friends who were staying at different hotels. This meant I had to go down to the lobby each time a friend came to the hotel or pay 1,000 baht. The legal waiver was also worded so that the 1,000 baht fee was a government policy when that is not the case. Also, a few days into my stay, the maid removed a glass from my room and never replaced it, which meant I had to pay another 100 baht upon check out. There are a few positives; it is close to the beach and it has a nice big pool. However, if your room is close to the beach you won't be getting an early night has there is a live band playing until late.
Beoordeeld 25 september 2016

MOHAMMAD van Bangladesh
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel
Next to patong beach :) gr8 location
Beoordeeld 23 september 2016

Grant van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 12 nachten in april 2016
Baan Laimai
Not what i was expecting, staff were reluctant to help and charged us for extra bedding that was meant to be provided on booking the hotel.
Beoordeeld 21 september 2016

Douglas van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great Place To Stay
Walking in to a beautiful lobby made us feel like we made a good choice. They upgraded our room for free. and we sat on our third floor balcony with restaurant and beach view - gorgeous. The room was extra spacious and very comfortable. The staff assisted us in printing boarding passes for our return flight for free. The pool, while not very deep, was extremely inviting. After checkout we stayed for 6 more hours and were able to relax in the spacious and comfortable lobby. Overall we loved our stay.
Beoordeeld 21 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: