Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 6282 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 6282 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Rob P. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in maart 2011
Goed hotel aan het strand
Het restaurant is gezellig met live muziek
Hotel ligt aan het strand en heeft een mooi nieuw zwembad. De omgeving is niet al te druk maar wel gezellig. Op loop afstand is het uitgangs centrum (10 min). Personeel is vriedenlijk op de kok na die het ontbijt verzorgt.
Beoordeeld 08 april 2011

kjell B. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 8 nachten in februari 2010
hotel baan laimai
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda.
Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon.
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda. Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Het zou klaar zijn in februari , dus we dachten dat het wel mee zou vallen met het lawaai. Maar vebouwing duurt nog minimaal een jaar extra. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon. Al drie keer eerder in dit hotel geweest. Was dit jaar wel het minste bezoek. Volgende keer iets anders proberen. Prijs/kwaliteit net in orde. Phuket, patong beach is wel prijzig geworden. Misschien door de invasie russische toeristen
Beoordeeld 23 februari 2010

Maram T. van Jordanië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Very nice
Swimming pool, view, location, and staff all are great .
Beoordeeld 24 augustus 2016

Hoang D. van Vietnam
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
very good resort to stay in Phuket
everything is OK. If the resort can improve the humidity inside room, it will be better. We felt the humidity very high, it's like wet in the room.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Abdullah M. van Bangladesh
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Fantastic location, affordable. a good family hotel
Overall the hotel experience was good. Good for Family stay as their Pool is very much kid friendly. Mostly Arab and Indian guests. Pros: * Beachfront * Close to nightlife * Convenient Cons: *very crowded
Beoordeeld 23 augustus 2016

Vincent M. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great location, facilities and service
Baan Laimai is located at the beach front of Patong Beach, easily accessible to different restaurants, bars and other places in Patong by just walking. It's located far enough from Bangla Road (very noisy place) to help you sleep peacefully at night. The place is beautiful and has a nice swimming pool and lobby. Get the rooms that are facing the pool and/or beach to fully enjoy the place. The staff are very courteous and helpful as well.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Ishita M. van India
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
very nice
Everything was amazing. The upgraded free deluxe for us.
Beoordeeld 23 augustus 2016

phailin T. van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Everything was OK, just cleaness would be need to improving... Those staff are so nice.... I love all of them.. And if I come to Phuket, I will be stay here again for sure...
Beoordeeld 23 augustus 2016

sivendran N. van Sri Lanka
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good
Front office were very friendly. Restaurant staff not friendly. Very good pool.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Srikumar S. van India
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Nice Hotel near the beach
We loved everything at the hotel and its facilities including seafood. Just that some unwanted elements around the hotel caused incidents which I guess comes when you are a foreigner travelling.
Beoordeeld 22 augustus 2016