Zeer goed 7,6
op basis van 196 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 196 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Rasid van Turkije
Individuele reizigers
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Location
Location, Staff and Big rooms
The location of hotel is great. I walked to the Beach and Bangla Road very easily. The room was big enough, and staff are very caring about you. Conclusion; location is very well, staff is great and I highly recommend when compared to its price.
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ungku van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
The owner of the hotel very friendly.
The owner of the hotel very friendly. Good location and if I have opportunity to go to phuket will stay at Boomerang Inn again.
Good
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

henryk van Zweden
Individuele reizigers
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
nice for the price
staff, location
Very pleasent
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Darika van Thailand
(Echt)paren
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good
good location
I love the location... Just the towel n bed sheet sucks
Beoordeeld 27 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Australië
Individuele reizigers
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Comfortable hotel in good location.
Location, good sized room,
Have stayed here before. Hotel represents good value. In quiet street but only few minutes walk to beach and ten minutes to Bangla Road. Good (legitimate) massage places across the road.
Beoordeeld 12 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geoff van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
value for money
location staff value for money
Pleasant stay no issues
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francis van Nieuw-Zeeland
Individuele reizigers
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 8 nachten in april 2015
excellent location
the staff were fabulous, the owners are a lovely host as they invited me to the beach making guest feel comfortable
Great. Ideal close to soi bangla & beach
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 7 nachten in februari 2015
Second stay in great budget hotel
My 2nd stay at Boomerang. Great location & price with easy access to the beach & short walk to Bangla Rd.
Beoordeeld 08 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jing van China
Groepen
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Nice guest house
Clean, location, price
It's a nice stay.
Beoordeeld 03 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jing van China
Groepen
Superior Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Clean, good value
Clean, location, price
It's a nice stay.
Beoordeeld 03 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: