Zeer goed 7,6
op basis van 590 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 590 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

Tomas van Denemarken
Groepen
Deluxe met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2015
Nice, clean and very friendly staff
Good value hotel near the center. The staff was extremely friendly and helpful.
Beoordeeld 14 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

aidan van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Junior Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2015
Exactly what it says on their website
"Cheap, Clean, Convenient"
Beoordeeld 05 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Evert van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Cheap decent place in Phuket old town
Cleanliness, location and price/quality ratio
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lorraine van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Junior Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Very good value for money.
Clean modern hotel, friendly staff, very good vfm.
Clean modern hotel, friendly staff, very good value for money. Straight out of the door into the bustle around the local morning market and local bus station in the main streets of downtown. No food in this hotel but who needs it with so much around. Reasonably priced mini bar. A modern hotel room for which we paid around £13/night. No wonder it's recommended by travel fish.
Beoordeeld 11 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Charlotte van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in november 2015
No free coffe
Room is nice
The room was nice,the location was close to the old town and next to a market with a fish smell on the reception.they charge is 2 coffees that looked as complementary in the room
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Deluxe met tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
not during vegetarian festival
location, location, location
During the Vegetarian Festival, you might as well not stay here. so noisy you might was well be out on the street itself. Other than that the place is a nice little hotel close to food and fun.
Beoordeeld 21 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jillian van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2015
Please Enter from the Side
Clean, comfortable and cheap
The staff is friendly and accommodating to your needs. The lady at the front counter helped us get the right bus information and what pier we needed to be at to go to Koh Yao Yai. The hotel is near a busy street so bring your ear plugs, if not they have free ones for you to use! There is a lot of things to do around the hotel; shopping, restaurants, markets and temples. The scenic view is about a mile and half walk from the hotel, many people use a motorbike to get up there.
Beoordeeld 24 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Duitsland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
One night in Phuket
Location Price Value for Money
Beoordeeld 26 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

peter van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Excellent budget Phuket Old Town Hotel
Clean.Good location.Nice beds.Friendly hotel staff.
A very good & clean hotel in Phuket Old Town.Safe & convenient place to everywhere.Plenty of food eateries nearby.
Beoordeeld 06 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

thanakom van Thailand
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Smell bad due to the market front of the hotel
Clean room, hot water, air condition
Smell bad from the market front of the hotel, No hotel parking lots but can park in the market (not sure how much for 1 days) , so danger for female because you have to walk from parking through the migrant worker in the market
Beoordeeld 11 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: