Zeer goed 7,9
op basis van 2169 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2169 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

edward van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 7 nachten in maart 2011
geen
behulpzame receptie
airco maakte raar geluid, maar werd volgende dag meteen opgelost. dus goede actie. ontbijt stelt niet al te veel voor. zwembaden zijn zeer ruim, erg lekker, en kamer was goed, goed bed. Drukke locatie (patong), maar hotel wat van de drukte verwijderd dus okay, en alles goed te bereiken. al met al prima hotel.
Beoordeeld 18 maart 2011

Menno van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2010
Mooie verrassing
Zwembad, andere faciliteiten
Condoomverpakking onder het bed
We waren door vertraging van het vliegtuig pas later in het hotel en hebben het zwembad niet kunnen uitproberen. Het zag er echter mooi uit, siowieso was de ligging en opzet van het hotel een mooie verrassing. De receptie was erg vriendelijk en bood een goede service.
Beoordeeld 07 oktober 2010

Martina van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2010
zeer goed
Mooi zwembad, rustige ligging, super ontbijtbuffet
geen
Super ligging, rustig, maar toch dicht bij het centrum en bij de drukke uitgangsstraat
Beoordeeld 29 september 2010

Martina van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2010
zee goed
rustige ligging
geen
super ontvangst met welkomdrankje, koffers worden naar de kamer gebracht.Het hotel ligt in n rustige omgeving, maar toch dicht bij het strand, het winkelcentrum, en het uitgangsleven.Fantastich zwembad met ligbedden en handdoeken ter beschikking. Echt 'n aanrader.
Beoordeeld 29 september 2010

Stephanie van Nederland
Groep
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2010
Deevana resort.
Mooi zwembad, grote kamers, goede ligging t.o.v centrum.
Had wel iets meer bij het strand mogen liggen.
Prima hotel voor de prijs die je betaald. Wij hadden een standard kamer garden wing en die was aardig ruim. 1 minuutje lopen van de hoofdstraat waar al veel restaurantjes te vinden zijn. 5 tot 10 minuten lopen naar de drukke barstraat waar het nachtleven plaatsvind. Strand ligt op ongeveer 10 minuten lopen.
Beoordeeld 25 augustus 2010

Hans van Nederland
Groep
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in november 2009
Goed hotel
Goed eten, mooie kamers en vriendelijk personeel
Geen
Prima hotel in het centrum van Patong Beach, op zo'n 10 minuten lopen van het strand. Het ontbijt is er heerlijk en uitgebreid. De kamers aan zwembad zijn top, alles erop en eraan. Personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam, stonden gelijk klaar bij een incident die we hebben meegemaakt, we werden naar het politiebureau gebracht en er ging een tolk mee en werden weer netjes naar het hotel gebracht... allemaal service. We hebben er een prima verblijf gehad.
Beoordeeld 23 maart 2010

james van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great for the family
We loved this hotel. Our daughter did anyway with the 2 pools. Staff very good, nice feeling and good breakfast.
Beoordeeld 31 augustus 2016

carmen van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Love this resort
I first stayed at this resort 9 years ago then 7 years ago. I loved it then and still love it now. After 7 years of trying out other hotels in Patong this year we came back to the Deevana Patong. We found it to be just as charming as we remembered with the friendliest staff. A beautifully presented fantastic breakfast, better than the more expensive hotels. Before coming here this time we had spent 3 days in a more expensive large hotel which for me was no match for the Deevana Patong.
Beoordeeld 04 augustus 2016

Martha van Indonesië
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
dirty jacuzzi
we were booking the room with Jacuzzi, it's called private Jacuzzi but i think its not a private Jacuzzi, more likely just outdoor Jacuzzi. what really disappointing also the Jacuzzi is so dirty and the most shocking thing is there is a caterpillar its makes me loose my mood to use it. eventhou they clean it up after complaining to the staff. I ask them to clean it in one hour in the meantime we going out, but when we are back it still haven't cleaned. end up we going out again to Patong beach to release the stress after see the room. when return the jacuzzi is cleaned but still there is green moss left on the white pipe. the room lighting also too cozzy. so it's too dark. will be good if they add the lighting in the room. breakfast taste not that nice. Lucky we just stay 1 night in this hotel. I think still there are some better options of hotels at the same price. there are a lot of hotels nearby.
Beoordeeld 14 juli 2016

Hong van Australië
Individuele reiziger
Superior Tuin Vleugel
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
nice
clean ,nice staff
Beoordeeld 30 juni 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: