arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 2156 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2156 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,7

edward H.
Nederland
18 maart 2011
geen
behulpzame receptie
airco maakte raar geluid, maar werd volgende dag meteen opgelost. dus goede actie. ontbijt stelt niet al te veel voor. zwembaden zijn zeer ruim, erg lekker, en kamer was goed, goed bed. Drukke locatie (patong), maar hotel wat van de drukte verwijderd dus okay, en alles goed te bereiken. al met al prima hotel.

Menno E.
Nederland
07 oktober 2010
Mooie verrassing
Zwembad, andere faciliteiten
Condoomverpakking onder het bed
We waren door vertraging van het vliegtuig pas later in het hotel en hebben het zwembad niet kunnen uitproberen. Het zag er echter mooi uit, siowieso was de ligging en opzet van het hotel een mooie verrassing. De receptie was erg vriendelijk en bood een goede service.

Martina L.
Nederland
29 september 2010
zeer goed
Mooi zwembad, rustige ligging, super ontbijtbuffet
geen
Super ligging, rustig, maar toch dicht bij het centrum en bij de drukke uitgangsstraat

Martina L.
Nederland
29 september 2010
zee goed
rustige ligging
geen
super ontvangst met welkomdrankje, koffers worden naar de kamer gebracht.Het hotel ligt in n rustige omgeving, maar toch dicht bij het strand, het winkelcentrum, en het uitgangsleven.Fantastich zwembad met ligbedden en handdoeken ter beschikking. Echt 'n aanrader.

Stephanie M.
Nederland
25 augustus 2010
Deevana resort.
Mooi zwembad, grote kamers, goede ligging t.o.v centrum.
Had wel iets meer bij het strand mogen liggen.
Prima hotel voor de prijs die je betaald. Wij hadden een standard kamer garden wing en die was aardig ruim. 1 minuutje lopen van de hoofdstraat waar al veel restaurantjes te vinden zijn. 5 tot 10 minuten lopen naar de drukke barstraat waar het nachtleven plaatsvind. Strand ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Hans G.
Nederland
23 maart 2010
Goed hotel
Goed eten, mooie kamers en vriendelijk personeel
Geen
Prima hotel in het centrum van Patong Beach, op zo'n 10 minuten lopen van het strand. Het ontbijt is er heerlijk en uitgebreid. De kamers aan zwembad zijn top, alles erop en eraan. Personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam, stonden gelijk klaar bij een incident die we hebben meegemaakt, we werden naar het politiebureau gebracht en er ging een tolk mee en werden weer netjes naar het hotel gebracht... allemaal service. We hebben er een prima verblijf gehad.

Martha M.
Indonesië
14 juli 2016
dirty jacuzzi
we were booking the room with Jacuzzi, it's called private Jacuzzi but i think its not a private Jacuzzi, more likely just outdoor Jacuzzi. what really disappointing also the Jacuzzi is so dirty and the most shocking thing is there is a caterpillar its makes me loose my mood to use it. eventhou they clean it up after complaining to the staff. I ask them to clean it in one hour in the meantime we going out, but when we are back it still haven't cleaned. end up we going out again to Patong beach to release the stress after see the room. when return the jacuzzi is cleaned but still there is green moss left on the white pipe. the room lighting also too cozzy. so it's too dark. will be good if they add the lighting in the room. breakfast taste not that nice. Lucky we just stay 1 night in this hotel. I think still there are some better options of hotels at the same price. there are a lot of hotels nearby.

Hong C.
Australië
30 juni 2016
nice
clean ,nice staff

Roman P.
Slowakije
17 juni 2016
Awesome resort
Really nice resort. Awesome facilities, 2 pools and what i like a most was brilliant buffet breakfast. Half of the food was vegetarian. GOOD ON YOU guys. Brilliant work. I think this is influenced by Indian travellers as most of customers. Place is clean, relaxing and big. I like big resort so you can actually spent inside entire day without needs to go out on the street wich is in general in Thailand pretty dirty, no offense. Price could be a little cheaper and i would stay longer. Otherwise very nice resort. I enjoyed.

ladhu S.
India
26 mei 2016
good hotel
Nice stuff and value for money