Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 551 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

JINGZHANG van China
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in november 2012
Good
Good
Beoordeeld 10 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abdul van Maleisië
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
Nice boutique hotel. No lift though
Nice interior, clean & friendly staff
A bit far from beach but just rent a motorcycle and you are good to go anywhere all around phuket
Beoordeeld 22 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Manish van India
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Nice hotel
Nice hotel, near the beach and clean
It's a great spot as I was travelling alone and had lots of walking to do so one side was beach the other side was busy street and all can be explored on foot
Beoordeeld 12 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Canada
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
VERY NICE
Staff friendly, rooms clean and nice, and good value
It was a good experience. Not a lot of amenities in the hotel but there are so many restaurant choices, and the beach is quite close. Staff very nice and location good. Probably rated a 2 star because of lack of amenities but for everything else I would rate it 3.5-4 star.
Beoordeeld 19 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loqman van Singapore
Groepen
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
awesome owner
awesome awesome awesome
slight problem is that it doesnt have a lift. other than that, everything was great. owner was great. free pool table for us to play.
Beoordeeld 24 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

IDA van Mexico
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Good
room comfort, staff performance
Is really nice and comfort, the only thing was the location
Beoordeeld 18 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carl van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
Standard, nothing special, staff a little slow
No extra charges, quiet, small
Beoordeeld 19 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seng van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
staff are helpful
staff are helpful
although a bit far from patong beach , but the staff are nice !
Beoordeeld 30 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwok van Hong Kong
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Recommend
The staffs are really nice and helpful.
The staffs in islanda are really nice and helpful. My agoda booking was wrong but the staffs are all willing to help so that the problems can be settled very soon. My luggages were securely stored in the hotel for two days before returning from phiphi island. And the owner of the hotel refused to charge us for the storage. One of the best hotel I have ever stayed. Highly recommended, reasonable price with satisfactory services.
Beoordeeld 23 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

FENNY van Indonesië
(Echt)paren
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in februari 2014
BUDGET HOTEL BUT ALSO COMFORT TO STAY
FRIENDLY STAFF, LARGE ROOM WITH REFRIGERATOR, NEAR SHOPPING MALL
I WAS STAYED AT ISLANDA HOTEL JUST FOR 1 NIGHT BUT THE STAFF IS VERY FRIENDLY AND ALSO RECOMMENDED THE PLACE AT PHUKET
Beoordeeld 08 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: