Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 151 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

michael van China
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in januari 2014
JULA HOTEL S CLEAN,STAFF R POLITE,BUT FAR FR BEACH
CLEAN, QUIET, POLITE
Beoordeeld 09 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Candace van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in april 2014
Great!
Clean, Close to pier and friendly staff..
Very convenient..Located close to the pier and shops. The rooms were very clean and the staff was very friendly.
Beoordeeld 09 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joachim van Finland
Individuele reizigers
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
The staff is super nice and the hotel new and clea
Price, cleanliness, staff
Just awesome place with a good vibe and polite staff.
Beoordeeld 27 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Good standard room and friendly helpful staff.
pool,staff,clean hotel
Good value for money.
Beoordeeld 21 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerd van Duitsland
Individuele reizigers
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef 9 nachten in april 2014
clean, beautiful rooms , reasonable
beautiful room, fridge, internet.
I have been staying there for 7 days and I enjoyed it very much. quite new hotel with friendly staff, clean rooms, a swimming pool, and short way to Chalong Pier. would come back !
Beoordeeld 10 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kim van Singapore
(Echt)paren
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Very clean and look pleasant
quiet clean and nice staffs
It's not scary at night. Only when the wind blow the door shakes a bit. I put a chair to block it and it stopped. Very pleasant and relax.
Beoordeeld 06 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lisa van Canada
(Echt)paren
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in april 2014
Nice place convenient to Chalong Pier
Close to pier, comfortable room, helpful staff
Hotel is very conveniently located to Chalong Pier (walking distance). Lots of dining options in the area. There is a great Italian place Agli Amici down the side street just across from the hotel. Room was very comfortable, with small kitchenette, including microwave, sink and fridge. The staff was very helpful arranging taxis for us and storing our dive equipment for the week after our first of two stays. Great value for money.
Beoordeeld 27 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEE van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 6 nachten in januari 2014
it is so far way from the center of the island!
cleaniness
The hotel is clean enough. However it is so far away from the center of the city. It cost me 1500b to take the taxi from the airport to he hotel. It is so not reasonable. And around the hotel, there is no entertainment. I think the ones in Karon and Patong are much better than than this one in changlong bay.
Beoordeeld 04 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kenneth van Zweden
(Echt)paren
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Prisvärt trevligt hotel nära färjehamnen
Fräscht,nära färjorna
Beoordeeld 01 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ian van Canada
Individuele reizigers
Standaard Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
Clean hotel
Location,friendly staff, clean
Very nice hotel with friendly staff within walking distance to many resturants and shopping.
Beoordeeld 22 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: