2015
Geweldig 8,3
op basis van 4526 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4526 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Meghanath van India
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in november 2015
Not a five star hotel
Breakfast, staff response, view from hotel
Beoordeeld 13 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

George van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Fantastic hotel
good location, friendly staff and cleanliness
Great
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adi van Indonesië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in november 2015
Perfect Hotel In Phuket
Hotel location perfect and if you need something the jungceylon mall provided everything, the food for the the breakfast superb, the room is great and the reception staff is superb.
Perfect and Happy
Beoordeeld 10 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hong van Singapore
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
highly recommended hotel in phuket.
great location. pleasant stay. relax &romantic.
Fantastic stay. Was our wedding anniversary & the room was nicely decorated with a sweet surprise. Love the location. Everything is so accessible.
Beoordeeld 08 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TeckSeng van Singapore
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good location , value for money
Location n clean
Beoordeeld 07 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katrina van Verenigd Koninkrijk
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in november 2015
A nice surprise....
The location was excellent, rooftop pool was bliss and couldn't fault the room at all.
We thoroughly enjoyed our stay. We were there for one night after being on phi phi and it was the luxury we were craving. In Phuket you are never going to get 5* UK/USA standard but this was the closest thing to it. One negative was the food - we went for breakfast and it was all cold - eggs, bacon, beans etc....we arrived 5 minutes after it opened so not sure how long it had been sat there. The pool was bliss and all the staff really friendly, exactly what we needed and wished we could have stayed longer
Beoordeeld 07 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tanulio van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2015
Over rated
Location location location
It was just fine
Beoordeeld 06 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Great location. For the price its worth it
Location is convenient to mall, big c, the night food street and beach is abt 5-7 mins walk. The bad part its everything is too touristy so are the prices
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chew van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Need to refresh
location location location
Rooms feels dated after numerous years. Stayed here many times but the property is showing signs of aging
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jasvinder van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Awesome Relaxing Holiday
Awesome location in the town
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: