arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Alle beoordelingen (4414)

Zakelijke reizigers (143)

(Echt)paren (2192)

Individuele reizigers (543)

Gezinnen met jonge kinderen (687)

Gezinnen met oudere kinderen (379)

Groepen (470)

Geweldig
8,3
uit 4414 beoordelingen
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Faciliteiten
7,9
Ligging
9,1
Kamercomfort
8,4
Personeel
8,3
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,9

7,7 Peter H.
Belgium
09 december 2009
Prachtige Patong
Centraal gelegen
kleine kamers
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

9,7 Luc W.
Netherlands
21 september 2009
Genoten!
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!

7,3 Peter H.
Belgium
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

10 FRANK D.
Belgium
14 juli 2009
millenium hotel
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit

7,3 Peter H.
Belgium
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

9 Baris I.
Netherlands
30 mei 2009
Relaxen
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.

6,4 To S.
Hong Kong
31 mei 2016
satisfactory
location, location, location

8 FELICIA W.
Singapore
29 mei 2016
Suitable for those who love shopping
walking distance to shopping mall.. about 15 mins to patong beach. however, the sound proofing of the door is not too good. can hear other people talking outside the walkway.

9,2 alessandro B.
New Zealand
01 juni 2016
Amazing staff!
Really enjoyed my stay in Millennuim resort, A special thanks to the staff , in particular to Aliza who put lots of effort to fix few initial issues I had at my arrival. She has been an amazing helper. Thanks again I will be back and I will suggest to all my friends

8,4 LOUISE Y.
Singapore
27 mei 2016
leisure
Short walk to Bangla Road, shopping mall & the beach.