2015
Geweldig 8,3
op basis van 4526 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4526 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

ang van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2014
Home of mosquito
location
Its overated hotel.Full of mosquito n room smell of mould.Hotel staff service n attitude deserve 2 star!Gd location ,but really full of mosquito n mosquito.
Beoordeeld 06 december 2014

Yen van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Convenient
location were convenient, service was great, room was spacious enough
Beoordeeld 03 december 2014

Lay van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Nice hotel with very good location
The hotel is clean & spacious, very near to shopping mall. The staff are friendly
Very satisfied with the stay. The hotel is spacious and clean. Best of all, it is very near to the main shopping mall in Patong beach.I will definitely go back again.
Beoordeeld 02 december 2014

Desmond van Singapore
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Nice hotel
Nice pool nice gym and nice room
Heart of the patong bench walking distance
Beoordeeld 01 december 2014

ALVIN van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Excellent hotel location
Location, clean and friendly staffs
Excellent stay for family with kids. Very convenient as linked to the Jungceylon shopping mall. Walking distance to many restaurants, Patong beach and other amenities.
Beoordeeld 01 december 2014

mohammad van Koeweit
(Echt)paar
Grand Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in november 2014
Nice journey
1. Location (near the shopping malls)2. Swimmimng pool 3. Th hotel building
Good
Beoordeeld 28 november 2014

Susan van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad)
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Overall nice environment. Ideal with young kids.
Yummy food. Clean room. Nice swimming pool.
Thank you.
Beoordeeld 24 november 2014

Thomas van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad)
Ik verbleef 10 nachten in december 2013
Fantastic
Pool,Proximity to shopping,food
Fantastic
Beoordeeld 24 november 2014

TAN van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Best location
Hotel is in the best location behind the mall. The staff were very friendly. Rooms are very clean as well.
Great for families.
Beoordeeld 23 november 2014

SOFFEYAN van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Family with young children
Pool, location and customer service
The staff is friendly and knowledgable when you ask for location. Nice pool and great location connected to Jungceylon.
Beoordeeld 20 november 2014


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: