arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,3
op basis van 4467 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4467 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9

Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

Remco H.
Nederland
23 november 2009
Schitterent Hotel in Patong
* gunstige ligging, direct bij het uitgaansleven en 10 minuten van het strand * zeer zeer uitgebreid ontbeid * zeer comfortabel bed * mooi zwembed
* duur * lopend moet je om het hotel wandelen (5minuten)voordat je in het uitgaansleven bent dat gaat vervelen)
Mooi exclusief hotel midden in het uitgaansleven van Patong. Helaas moet je eerst helemaal rond het hotel lopen wil je in de levende wereld komen. Ze zouden er goed aan doen om een minitransfer aan te bieden voor hun gasten. Dit mag ook wel voor de prijs dat ze vragen. Het hotel heeft alle gemakken dat je bij deze klasse mag verwachten.

Luc W.
Nederland
21 september 2009
Genoten!
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!

FRANK D.
België
14 juli 2009
millenium hotel
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit

Baris I.
Nederland
30 mei 2009
Relaxen
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.

Hui B.
Maleisië
24 juli 2016
Convenience and comfortable hotel
Hotel located a very convenient place. It just opposite Bangla Street and above the shopping mall. Hotel room is neat n clean. However, the bathroom drain were blocked and caused water flowed into room. This has been highlighted to reception counter when I checked out from room. The staffs is friendly and helpful. They will assist and revert promptly when we have queries or requests. Buffet breakfast nice and assorted choices of foods. But quite crowded as the tables are not many and hotel guests are lots.

Siew L.
Maleisië
19 juli 2016
Good location
Located in shopping mall. Convenient.

peter H.
Verenigd Koninkrijk
18 juli 2016
Good
This is a fairly reasonable hotel with nice staff. Worth a go.

George S.
Singapore
07 juli 2016
Good Resort Hotel for Shopping
We enjoyed our stay at the resort hotel Lakeside Wing which is more quiet. The location is very good for shopping and dining.