Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,3
op basis van 4490 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4490 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Geverifieerde beoordelingen

Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

Remco H.
Nederland
23 november 2009
Schitterent Hotel in Patong
* gunstige ligging, direct bij het uitgaansleven en 10 minuten van het strand * zeer zeer uitgebreid ontbeid * zeer comfortabel bed * mooi zwembed
* duur * lopend moet je om het hotel wandelen (5minuten)voordat je in het uitgaansleven bent dat gaat vervelen)
Mooi exclusief hotel midden in het uitgaansleven van Patong. Helaas moet je eerst helemaal rond het hotel lopen wil je in de levende wereld komen. Ze zouden er goed aan doen om een minitransfer aan te bieden voor hun gasten. Dit mag ook wel voor de prijs dat ze vragen. Het hotel heeft alle gemakken dat je bij deze klasse mag verwachten.

Luc W.
Nederland
21 september 2009
Genoten!
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!

FRANK D.
België
14 juli 2009
millenium hotel
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit

Baris I.
Nederland
30 mei 2009
Relaxen
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.

Wai P.
Hong Kong
17 augustus 2016
Good for shopping
Great location, next to shopping center and supermarket, 15 mins to Patong Beach, 5 mins to the bar street. The room feels need more cleaning, and it is a bit too dark.

Haoqiang C.
China
15 augustus 2016
Clean and modern.
The hotel is ok overall. The room is a bit small, but well renovated. The staffs are hospitalize and helpful. But the facilities are a bit too few.

Jinhan C.
Singapore
11 augustus 2016
Very Nice Location
The Hotel is connected to the mall and many other shopping areas. This is the 5th Stay with the hotel. A bit disappointed during breakfast time when I was at the Egg counter waiting for my turn to order the Egg. The Chef at the counter was not friendly and didn't even ask what ingredient I want and start cooking the egg. After that he just hand over the omelette to me. But he was friendly to the Caucasian behind me and ask what he would like to have. That is totally not a right attitude for any hospitality person. Overall we love the hotel apart from the bad experience at the breakfast area.

muhammad R.
Singapore
09 augustus 2016
GOOD LOCATION HOTEL!
Walking distance to shoppping center. Great nightlife although it can be noisy in the evening. Overall a great stay.