2015
Geweldig 8,3
op basis van 4533 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4533 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Peter van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2009
Patong
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!
Beoordeeld 09 december 2009

Peter van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 5 nachten in juni 2009
Patong
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!
Beoordeeld 09 december 2009

Remco van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in november 2009
Schitterent Hotel in Patong
* gunstige ligging, direct bij het uitgaansleven en 10 minuten van het strand * zeer zeer uitgebreid ontbeid * zeer comfortabel bed * mooi zwembed
* duur * lopend moet je om het hotel wandelen (5minuten)voordat je in het uitgaansleven bent dat gaat vervelen)
Mooi exclusief hotel midden in het uitgaansleven van Patong. Helaas moet je eerst helemaal rond het hotel lopen wil je in de levende wereld komen. Ze zouden er goed aan doen om een minitransfer aan te bieden voor hun gasten. Dit mag ook wel voor de prijs dat ze vragen. Het hotel heeft alle gemakken dat je bij deze klasse mag verwachten.
Beoordeeld 23 november 2009

Luc van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2009
Genoten!
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!
Beoordeeld 21 september 2009

FRANK van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juni 2009
millenium hotel
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit
Beoordeeld 14 juli 2009

Baris van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2009
Relaxen
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.
Beoordeeld 30 mei 2009

Roger van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location
Nice room, good facilities, good breakfast, nice restaurant staff
Beoordeeld 30 september 2016

Lynne van Australië
Groep
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Unbeaten for location., price & service!
We have just returned to Australia from Thailand and as group travellers, varying in ages from 11 to 65, we booked 3 different room types at Millenium Lakeside in order to suit our varied individual requirements. All our rooms were fantastic - staff at all levels were both extremely helpful & professional The dining was great , the daily breakfast buffet choices are incredible & plentiful. Millenium Lakeside is the perfect Patong location & as return visitors to Patong it is the 4th hotel we have stayed in over 2 different holidays. It is the best by far & we will certainly be return clientele to Millenium on our next visit.
Beoordeeld 28 september 2016

Stephen van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Excellent hotel
Great hotel in an amazing location, right in the centre. Good restaurants and breakfast!
Beoordeeld 27 september 2016

Lau van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Shopping Paradise
Hotel located at prime shopping district in Patong. Lots of restaurants around. Friendly and helpful staffs.
Beoordeeld 23 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: