arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Excellent 8,3
op basis van 4439 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 4439 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,9

7,3 Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

7,3 Peter H.
België
09 december 2009
Patong
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!

9 Remco H.
Nederland
23 november 2009
Schitterent Hotel in Patong
* gunstige ligging, direct bij het uitgaansleven en 10 minuten van het strand * zeer zeer uitgebreid ontbeid * zeer comfortabel bed * mooi zwembed
* duur * lopend moet je om het hotel wandelen (5minuten)voordat je in het uitgaansleven bent dat gaat vervelen)
Mooi exclusief hotel midden in het uitgaansleven van Patong. Helaas moet je eerst helemaal rond het hotel lopen wil je in de levende wereld komen. Ze zouden er goed aan doen om een minitransfer aan te bieden voor hun gasten. Dit mag ook wel voor de prijs dat ze vragen. Het hotel heeft alle gemakken dat je bij deze klasse mag verwachten.

9,7 Luc W.
Nederland
21 september 2009
Genoten!
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!

10 FRANK D.
België
14 juli 2009
millenium hotel
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit

9 Baris I.
Nederland
30 mei 2009
Relaxen
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.

8,8 yoke G.
Singapore
25 juni 2016
Great stay!
We always stay here but this time, We paid more to upgrade to cabana room and it was really worth it! Huge bath tub, lots of space, private jacuzzi & just slide into the pool!

8,4 FRANCIS L.
Singapore
24 juni 2016
Great location!
Location is superb, just beside the shopping malls and opposite the most happening street.

8,8 jackson B.
Maleisië
23 juni 2016
Very good hotel and good location
Very good. Everything are good

10 Katie S.
Zuid-Korea
21 juni 2016
Good service
Good service and professional, friendly staffs. Good location