Zeer goed 7,6
op basis van 496 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 496 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

SARIKEI van Maleisië
(Echt)paren
Modern Deluxe Gebouw B
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Nice place to stay
Walking distance around 5-10minutes to patong beach and soi bangla.
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nigel van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 16 nachten in mei 2016
Nigel Baker
This is a great little budget hotel, the clue is the word BUDGET. I had a nice room, which was more than adequate for the price, given it is rainy season. The location of this hotel is very good. The restaurant attached to the hotel is great. The price of this hotel in low season is about £10 per night for the room including tax, anymore than this, and its not worth it.
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kang van Maleisië
Groepen
Modern Standaard gebouw B
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great location
It near main road, can get food easily.
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kang van Maleisië
Groepen
Modern Standaard gebouw B
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great location
Good location, price cheap and clean
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

GOH van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Ok
Advantage: good location. Very near to jungceylon, beach, and bangla road. Easy to get all food. Disadvantage: old furniture. The bathroom was dirty. The heater did not function well, sometimes not hot. Not to call taxi through hotel counter. The hotel staff offered me 800baht but i can get 700baht outside.
Beoordeeld 24 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MUZAFIR van Singapore
Groepen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Value for money
The hotel is close to most things but good enough to be away from the noisy streets. Staff are efficient.
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PANG van Maleisië
Individuele reizigers
Modern Standaard gebouw B
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
good location
friendly staff
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Toh van Singapore
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
3rd time round. Still as great as ever
3rd time staying at My Hotel. Still as great as it was. Location, staffs, Value for money... Nothing to complain of...!
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Per van Denemarken
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
hmmm
The food was OK
I never got the room I booked, and the one I got was dirty, no air-con, no TV. etc. Many problems, and very little service.
Beoordeeld 25 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elmerly van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 8 nachten in februari 2016
Great gem of a hotel in Patong.
Great location. Peaceful. Restaurants to choose from. Quiet. Fast internet and great service from staff.
Beoordeeld 12 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: