Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,1
op basis van 5409 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5409 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Eric W.
Nederland
22 april 2012
Mooie moderne kamer, leuk zwembad, schoon.
Goed ontbijt, 10 minuten lopen naar strand. Goede service
bij aankomst welkomstdrankje gekregen, hotelkamer zag er schoon en verzorgd uit. balkonnetje met lekkere luie stoelen, stortdouche en bad. airco werkte goed. alles was gewoon goed.

Rudolf V.
België
07 februari 2012
leuk hotel en goede locatie
In het levendige deel Patong Phuket maar omdat het achterin gelegen was toch rustig
Het hotel was zeer verzorgd, het personeel was vriendelijk zowel van de receptie, restaurant tot housekeeping en security. Leuk zwembad met handdoekservice. Het hotel was via een oprit toch een stukje van de drukke straat waardoor het er toch nog rustig was. De locatie was ook zeer goed, alles op wandelafstand zowel het strand als de bars en in alle omringde straatjes de straatkraampjes. Er was zelfs een bowling op wandelafstand.

Dennis B.
Nederland
03 januari 2012
Mooi hotel met heerlijk zwembad
zwembad, ligging, vriendelijk personeel
Een goed hotel voor een paar nachten patong, 15m lopen van het bruisende nachtleven en 10m naar het strand. Niet mijn eerste keus maar voor de aanbieding die ik had, zeker een prima hotel!

John J.
Nederland
30 juli 2011
Leuk en goed gelegen hotel
Prima ontbijt en zeer mooi zwembad.
We hadden een familiekamer en de kamer was goed. Ontvangst was vriendelijk en het ligt ideaal voor een bezoek aan Jungceylon (warenhuis) en het strand. Gewoon een goede prijskwaliteit verhouding. Receptie zeer behulpzaam en vriendelijk.

wilhelm D.
Nederland
09 mei 2011
mooi gelegen, familie kamer nog niet gerenoveerd.
centraal gelegen, mooi zwembad
Family kamer was oud wel erg ruim en de erco werkte niet erg goed. 10 minuten lopen naar het strand.

M. T.
Nederland
11 januari 2011
Mooi hotel op een prima locatie.
Ruime en schone kamers en vriendelijk personeel
Strand is 5 miunten lopen
Erg mooi hotel, prima ligging en vriendelijk en behulpzaam personeel.

tan F.
Maleisië
21 augustus 2016
Good location
Friendly staff n nice place but main door far a bit from main road.room shower hot water sometime not hot.but overall good.

Belma H.
Australië
17 augustus 2016
Nice hotel but a little far from bangla
We stayed deluxe pool view which was nice and modern. Rooms kept clean every day. The breakfast was not too great and needs more selection. Pool a little cold for August. Heated would've been good. Staff were friendly. Would stay again due to cost was reasonable

Nadia S.
Australië
14 augustus 2016
Constructive criticism
Very sub-standard compared to Internet advertising. Bathroom had mould looking signs. Toilet paper so very very low quality and stingy amounts. No hand lotion in the room. Transfer to hotel on arrival. At the airport was Non existent as Advertised on the net. We were told after catching public tspt that we were to advise them that we wanted transfer and that we would have to pay for it. This was was misleading information advertised on the internet with the hotel - they took the money and then didn't bother having a shuttle bus or driver to greet us. We wasted a lot of our time at the airport looking for our driver - only to give up and make our own Way. The shower screen fell apart daily and we had to call for help. We compared this hotel with others of the same rating and definitely didn't come up to standard! You need upgrading / uplifting if possible to keep the ratings high otherwise it will be less popupular as word by mouth will ruin it. I would not recommend this to anyone as it is not value for money. I hope this is constructive criticism if you want to know the truth.

HO H.
Singapore
14 augustus 2016
Staffs were great! Poolview rooms were great! Location wise not as good as I preferred.


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: