Zeer goed 7,8
op basis van 468 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 468 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

ALDRIGE van Indonesië
(Echt)paren
Superior Tweepersoons met 2 Aparte Bedden/Tweepersoonsbed
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Nice place for relax
its just less then 10 minutes to reach Patong Beach by walk. But just bad that i get a bit accident by their staff on my second night.Everything is clear. I hope that you can be better and improve your staff services
Beoordeeld 01 augustus 2016

Jamie van Australië
Groepen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in juli 2016
Good Value for Money
Excellent location in a quiet setting for such a busy spot pools are lovely and so many of them for one resort, Breakfast was amazing and huge perfect for filling up before heading off for a full day. just walk out the front and across the street to the beach. Staff were excellent during our stay a member of our group fell at the entrance and suspected broken ankle the kind lady from reception loaded us in the company van and escorted us to the hospital which made a stressful situation so much better THANK YOU
Beoordeeld 29 juli 2016

Alan van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Perfect
Room great, Pools superb, Staff very helpful and Breakfast is very nice. 10 out of 10. Would stay here again.
Beoordeeld 24 juli 2016

Wong van Hong Kong
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons met 2 Aparte Bedden/Tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Marvelous pool, but room fixture a bit old
Marvelous pool, but room fixture a bit old
Beoordeeld 22 juli 2016

Joanne van Australië
Groepen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Patong Merlin
Will definitely be heading back to stay at the patong merlin. Our room was upgraded and the friendly staff couldnt do enough for us love this place
Beoordeeld 20 juli 2016

James van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Standaard 2 Aparte Bedden/Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Short weekend break
Great location, huge hotel with lots of pools and nice staff
Beoordeeld 27 juni 2016

Kirk van Canada
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great Stay
Huge resort with 4 pools. It was low season so not that many people around which was great. Great room, comfortable, nice balcony. Hard Rock Cafe and Hooters right next door.
Beoordeeld 27 juni 2016

Hans van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
Hans - 3 rooms x 8 days
2nd time using this hotel, good value for money, great location close to beach and pubs etc. staff very caring and pleasant. Over all very good holiday.
Beoordeeld 26 juni 2016

Hendrikus van Nederland
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Very nice hotel, close to the beach
I've extended my stay twice. The room was very nice and the staff very friendly. I have booked the room for a reduced price and received an upgrade as well. So that was excellent. Patong can be pretty noisy, but in the Hotel - although it is close to all the action - it is quiet. I love the 3 nice swimming pools en de swim up bar.
Beoordeeld 20 mei 2016

Stephanie van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard 2 Aparte Bedden/Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
No complaints
Nice big hotel with a few lovely pools. Room was big, clean and comfortable with a balcony. Enjoyed my stay - recommend to all.
Beoordeeld 07 mei 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: