Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2625 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2627 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Ferdinand R.
Nederland
17 oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;

Hubert W.
België
17 september 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !

Rudi C.
België
08 juli 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.

Theodorus V.
Nederland
21 juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.

Avinash M.
Singapore
30 augustus 2016
Very very comfortable experience
Awesome hotel along with location and facilities. Very good staff and breakfast buffet is great

charles W.
Verenigde Staten
30 augustus 2016
old style resort
classic resort. not bad, but just OK, no superlatives.

Murray W.
Nieuw-Zeeland
29 augustus 2016
Fabulous Holiday
This is the third time we have stayed at this resort. Staff very helpful and friendly....rooms serviced every day Great breakfast We will return

farid D.
Pakistan
26 augustus 2016
Experience
excellent to say the least

Guy D.
Australië
23 augustus 2016
Good hotel in good location. Will be better when the gym gets up and running
Everything satisfactory or better

Lim C.
Singapore
15 augustus 2016
Good
Spacious room, cleanliness was superb.