Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2622 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2622 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Ferdinand R. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;
Beoordeeld 17 oktober 2009

Hubert W. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !
Beoordeeld 17 september 2009

Rudi C. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.
Beoordeeld 08 juli 2009

Theodorus V. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.
Beoordeeld 21 juni 2009

Guy D. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 9 nachten in juni 2016
Good hotel in good location. Will be better when the gym gets up and running
Everything satisfactory or better
Beoordeeld 23 augustus 2016

Lim C. van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good
Spacious room, cleanliness was superb.
Beoordeeld 15 augustus 2016

talal A. van Oman
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good location
Good location near the beach
Beoordeeld 09 augustus 2016

Gary M. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Great Position
Great Value Great Position
Beoordeeld 09 augustus 2016

KAZUO U. van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
No remarkable issues
Hotel facilities are relatively bigger than others, however, all facilities are outdated. I lost the room key somewhere in the town, however, hotel could not give me any extra key since hotel is still using ordinal key instead of card key, which is easily re-issued. Because of this, I had to contact hotel staff in order to ask them to open the door even after having a breakfast for only 10 mins., which is really inconvenient.
Beoordeeld 03 augustus 2016

Alan W. van Canada
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Clean towels, great location and nice pool
Pros: 1) close to various amendities, the bar street and the big mall 2) clean sheets and a decent bath tub with effective hot water supply 3) pools - one of the pools nears the restaurant was closed but the other one worked well. 4) it seems a secure place as every vehicle went through a security check at the gate. Cons: 1) Breakfast - typical massive buffet breakfast, it can be done better by providing a variety of choices. 2) long wait for our check in (one hour wait) although we got upgraded to a premium room, so did our check out (20 minutes wait). 3) poor concierge - while we asked the concierge to catch a taxi For us to go to Phuket town, he directed me rudely to their travel agent across the street and made us order a taxi myself when there are tonnes of taxis and tuk tuk at the entrance. Thanks for the kind help! Overall, it s a well-maintained hotel in the heart of Patong. It s suitable for families.
Beoordeeld 01 augustus 2016