arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2612 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2612 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Ferdinand R.
Nederland
17 oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;

Hubert W.
België
17 september 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !

Rudi C.
België
08 juli 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.

Theodorus V.
Nederland
21 juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.

Ramesh B.
India
26 juli 2016
Good stay and location
Stayed here for 2 days, good property and location.

NURUL N.
Singapore
25 juli 2016
Staycation
The hotel room is spacious. (i book deluxe with breakfast). The view was good. Location wise is fantastic. 4min access to beach and bangla street. awesome food around that area. But what is not good, the room i get has a lot of baby cockroach. every single time whenever we got back from our activity, we always find few of it running around on the walls, toilet sinks and table. So i guess they really have to work something out.

Juan G.
Australië
21 juli 2016
Good Staff
free Wi-Fi Please .

Mohamad S.
Maleisië
20 juli 2016
Nearby Bangla Rd
Hotel location is good. Plenty of nice food nearby. Got back alley to Patong beach and very near to Bangla Rd

Andrew B.
Verenigd Koninkrijk
20 juli 2016
Phuket holiday
Hotel is quite old now but functional. One pool was out of operation for refurbishment but main pool good. Disappointed that they ran out of ice cream after 2 days and none available for next 5 days. Could not believe that we were charged separately for wifi. 650 baht for 7 days and the wifi was very slow and disappointing. Had to log in up to 10 times a day. I believe there are cheaper and better options available nearby.

Lucky H.
Indonesië
10 juli 2016
Rude staff, sub standard hotel
After reading the agoda reviews, I thought we are going to have a great time in this hotel. But starting from check-in, I could feel I was wrong. He staff here think we are staying for free, such rudeness in everything. I felt we were in a prison. No this, no that. No kindness or the usual Thai courtesy can be seen. Facilities wise, this hotel is dated, dirty and smelly carpets. Too much noise due to repairs in all the 5 days we stayed. The soap and shampoo dispenser were flimsy and pressing the dispenser makes it to come out of its place and fall down. On the first day it broke after falling down, it wasnot replaced until checkout. And had a very bad argument when they charged it in our bill but eventually had to pay for their mistake. Even when donot disturb, the cleaning guys comes in. I could go on and on with this awful hotel which made my phuket trip miserable. Please avoid this hotel.