arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2599 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2599 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

8,3 Ferdinand R.
Nederland
17 oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;

8,3 Hubert W.
België
17 september 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !

8 Rudi C.
België
08 juli 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.

9 Theodorus V.
Nederland
21 juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.

8 PRABAHARAN B.
Verenigd Koninkrijk
17 juni 2016
Comfortable stay
Overall Good Hotel In A Good Location

7,6 dinesh S.
India
10 juni 2016
Room service boys are bit rude.
Very good location,breakfast is super, overall its good slection.

8,8 Stephanie H.
Verenigd Koninkrijk
07 juni 2016
Good hotel and great location
The hotel was in a great location to the bars and mall. Taxi and tour services were also easily accessible. The beach was a short walk away. The hotel staff were friendly and accommodating, in particular the manager who allowed us to continue our stay in the upgraded room. The only issue I had was booking the hotel airport transfer as I did not receive a response from the hotel so we caught a taxi from the airport. Overall I am pleased with my stay and would definitely stay again.

6,4 Desmond P.
Australië
05 juni 2016
Hotel Okay but the WiFi was poor
Generally an okay hotel. Paid for wifi in my room but to slow and on occasions unable to connect. The free wifi in the coffee shop was not a lot better.

7,2 yaravi R.
Australië
03 juni 2016
Unfriendly staff
Apart from the restaurant and housekeeping staff the rest where unfriendly

8,4 Colin M.
Verenigd Koninkrijk
03 juni 2016
Rugby Tour
Great location. Clean and two decent size pools.