Zeer goed 7,7
op basis van 2644 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2644 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Ferdinand van Nederland
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;
Beoordeeld 17 oktober 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hubert van België
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !
Beoordeeld 17 september 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rudi van België
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.
Beoordeeld 08 juli 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Theodorus van Nederland
Groepen
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.
Beoordeeld 21 juni 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

stephen van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Executive kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Well run
Well run hotel
Beoordeeld 24 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rhonda van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Great location and value for money. Always stay here.
Stayed here for 20 years.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Goh van China
Groepen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
No wifi
No wifi in room
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AHMED van Saoedi-Arabië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
room full of bug .. staff try to rub smokers guest
by telling that gust smoking inside room to make him bay banalities
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SHOOK van Maleisië
Groepen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good place
Love this place
Beoordeeld 12 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Pleasant Stay
I a very good location short walks to the beach, markets restaurants shopping, WiFi was poor, staff where helpful.
Beoordeeld 09 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: