arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2589 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

8,3 Ferdinand R.
Netherlands
17 oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;

8,3 Hubert W.
Belgium
17 september 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !

8 Rudi C.
Belgium
08 juli 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.

9 Theodorus V.
Netherlands
21 juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.

8,4 NUR S.
Malaysia
24 mei 2016
Good location!
The location is superb!

8,8 Cheu C.
Malaysia
25 mei 2016
Comfortable stay
Hotel location is convenient, walking distance to places of happenings. furniture looks old but room is spacious and clean, staffs are friendly.

10 Katherine S.
Australia
22 mei 2016
Clean, comfortable and great staff
We had a lovely room, staff all friendly, great breakfast, big clean pool, great pool area, close to beach and everything else. No complaints would definitely stay here again.

8,4 Acadia M.
Australia
21 mei 2016
First time trip
Location great

8 Murray J.
Australia
24 mei 2016
very good hotel
Very pleasant location near Bangla road, great Security ,excellent friendly helpful staff, only found the Steak house on the 8th floor on last night ,it was a sensational meal and value priced ,will be going back to this restaurant

8,8 RAMESH R.
Malaysia
17 mei 2016
Short vacation to break the stress!
Travelled with my office colleague for a short holiday in beautiful Phuket. Stayed at the usual hotel that is Patong Resort. A well established hotel in a good location. All within walking distance - Bangal Soi, Jung Ceylon, Patong beach and other attractions. Thank you Patong Resort for making our stay comfortable.