Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2623 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2623 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Ferdinand R. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2009
Prima accomadatie
Alles is zeer recent onderhouden, doet een beetje denken aan oud engelse style in een wat moderner jasje; Grote kamers, goed personeel, verschillende eetgelegenheden, 2 verschillende zwembaden waarvan 1 zeer nieuw is;
Jammer dat het niet gelijk aan het strand ligt maar is maar een klein nadeel;
We hebben hier een prima verblijf gehad. redelijke kamers qua oppervlakte, goed schoon, prima bedden, filmkanalen (HBO) elke dag keurig schone bedden, alles netjes schoon, je krijgt zelfs gratis handdoeken voor bij het zwembad. Kortom, echt prima, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is;
Beoordeeld 17 oktober 2009

Hubert W. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2009
Goed hotel
het hotel is proper en verzorgd, het ontbijt is lekker en goed. Het hotel ligt dicht bij Patong beach en de uitgangsbuurt.
personeel was onvriendelijk
Wij hebben een week verbleven in Patong Resort hotel en we hebben genoten van de goede service in het hotel. Het hotel ligt erg dicht bij patong beach en het uitgangsleven.Wat we wel ondervonden hebben is dat het personeel niet vriendelijk was maar voor de rest is dit hotel zeker een aanrader. De kamers waren altijd proper en goed verzorgd en het ontbijt was ook goed en verzorgt. Patong resort ligt ongeveer 45 minuten rijden van phuket airport en is een zeer goed hotel !
Beoordeeld 17 september 2009

Rudi C. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Mijn verblijf
Zeer mooie ligging, proper, net.
Heb niet echt minpunten gezien, enkel aan de balie niet erg vriendelijk.
Was aangenaam verrast. Was niet echt de bedoeling om daar te verblijven, maar niets meer vrij. Zeer goed hotel, proper, net, mooie kamers, kortom een echte aanrader, vooral gezien de mooie ligging ook.
Beoordeeld 08 juli 2009

Theodorus V. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
Een prima verblijf!
Absolute voordeel is de centrale ligging. Straatje uit naar het strand en de boulevard en 200 mtr. van het resort sta je zo in het uitgaansleven.
Geen, wij hadden bewust voor dit resort gekozen.
Het was de 2e keer dat we dit resort bezochten en voldeed wederom aan onze verwachtingen. Als je dicht bij de bars en het strand wil verblijven en dan is dit een prima keuze. De kamers zijn ruim en het resort heeft een uitstekende ontbijtservice. Een ruime lobby waarin een internetservice aangeboden wordt en waar het goed vertoeven is. Twee zwembaden geven voldoende gelegenheid om na een zware avond lekker te ontspannen. De last-minute-prijs maakte het wel heel erg aantrekkelijk maar ook wanneer we de volgende keer iets meer moeten betalen zullen we hier zeker terugkomen.
Beoordeeld 21 juni 2009

Murray W. van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef 18 nachten in juli 2016
Fabulous Holiday
This is the third time we have stayed at this resort. Staff very helpful and friendly....rooms serviced every day Great breakfast We will return
Beoordeeld 29 augustus 2016

farid D. van Pakistan
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Experience
excellent to say the least
Beoordeeld 26 augustus 2016

Guy D. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 9 nachten in juni 2016
Good hotel in good location. Will be better when the gym gets up and running
Everything satisfactory or better
Beoordeeld 23 augustus 2016

Lim C. van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good
Spacious room, cleanliness was superb.
Beoordeeld 15 augustus 2016

talal A. van Oman
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good location
Good location near the beach
Beoordeeld 09 augustus 2016

Gary M. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Great Position
Great Value Great Position
Beoordeeld 09 augustus 2016