Zeer goed 7,7
op basis van 162 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 162 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 6,7
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

pinnapat van Thailand
Individuele reiziger
Studio 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
It's been an awesome trip! Love this resort!
I think the bests are the room service, price and good looking room.
Beoordeeld 07 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEW van Singapore
Groep
2 Slaapkamer Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
great hotel
staff friendliness, hospitality, great customer service,spacious rooms
its was our 2nd time there in a group. recommended a few friends along in august. the staffs there are extremely helpful and friendly, that made our stay an enjoyable one!
Beoordeeld 03 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chutarrak van Thailand
(Echt)paar
Studio 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Room is comfortable and big, but location's so bad
Big room, Staffs in Restaurant are so nice, have Family Mart in front
Location is so bad, far from the beach and town. And it is in the middle of mountain. Hard to transportation of you don't have car or motobike. And the taxi to there from Airport is so expensive (800 baht.) In our thrid day there, it was raining hard, flood and don't have water in the hotel.
Beoordeeld 14 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Maleisië
Groep
2 Slaapkamer Duplex
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
A very nice environment! Nice staff !!!
Best service! Friendly staff! Nice environment!
A very nice resort for relax! Got provide bike for customers ^^
Beoordeeld 12 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

peeraya van Thailand
Zakelijke reiziger
Studio 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Big room and tidy
Room
Breakfast was not good. The room was great. I am OK with this hotel since i can get every thing from minimart across the street.
Beoordeeld 08 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kitipan van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Studio 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
cozy resort
cozy room decoration
nice and we love here
Beoordeeld 04 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ferdinandes van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Studio 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
good value for money
location price and staff
was good clean good location to layan beach
Beoordeeld 10 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LAM van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
2 Slaapkamer Duplex
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
Good Hotel
The room is big and clean. It is good to stay if you drive your own car. The beach not near the hotel, but it is beautiful.
It is valuable. The swimming pool is fine.
Beoordeeld 09 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ferdinandes van Nederland
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamer Zwembad
Ik verbleef 19 nachten in december 2014
great value for money
location friendly staff and clean
enjoyed it good value for money great location friendly staff
Beoordeeld 10 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carol van Australië
Gezin met oudere kinderen
2 Slaapkamer Duplex
Ik verbleef één nacht in maart 2015
OK for an overnight stay
pool, staff
Hotel was good for an overnight stay. Staff were very accommodating. Only downside was some dirty bed sheets with shoe marks and bugs on the door. The shower pressure was weak and occasionally went from cold to hot and vice versa.
Beoordeeld 09 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: