Geweldig 8,1
op basis van 639 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 639 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

WONG van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
huge pool and big room
hotel for relax and nice pool
Beoordeeld 05 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WONG van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Familiekamer met Uitzicht op Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
huge and nice pool
hotel suitable for relax, huge pool and alot seafood restauran around
Beoordeeld 05 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathan van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice pool and room
We stayed for one night, the pool is great and the food in the restaurant is nice. Breakfast is a bit of a disappointment compared to other hotels in this price bracket. Staff not massively helpful or cheerful.
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sarah van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Relaxing stay
We had such a lovely stay at the hotel. The staff were always friendly and helpful. The pool is fantastic and my young son loved playing in the bubble pool and the beach pool too!
Beoordeeld 26 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clayton van Australië
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Perfect place to unwind
Nice hotel, great pool, and friendly helpful staff. We stayed a week with the plan to just relax and do nothing, and this place was perfect for that. Rawai is far enough away from the likes of Patong and Kata to still be relatively quiet. Would return here without hesitation.
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YU van China
Groepen
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in april 2016
Ok
Room is not so clean, no water during the day, but breakfast is very good, shuttle bus to nearby two beaches are also very convenient,both beaches are fabulous! Overall a bit over priced, but service is good.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Takayuki van Japan
Individuele reizigers
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
door was broken
ummm
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ronan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Excellent and beautiful
Poolside rooms and overall design
Excellent hotel. Finished to a high standard. The location doesn't have beach for swimming, however the hotel offers a free shuttle to a beech just over 5 mins away. The hotel, room and bathroom design were off a high standard which really makes a difference.
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daisy van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Something to be happy about
Location. Surroundings,
Good
Beoordeeld 22 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chee van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Familiekamer met Uitzicht op Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great Resort @ Rawai
Pool, Location, Room
My kids love the pool so much. The resort is located near some good Spas and Restaurants. The room is wonderful: good size, clean, powerful air con system. The weak points are pillow are too high & hard for kids and slow wifi network. Overall, my family had a great 2N stay at Rawai Palm Beach Resort. We will come again if we are having a stop a Rawai Beach.
Beoordeeld 17 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: