Zeer goed 7,8
op basis van 3222 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3222 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

KAREN van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe (Alleen Kingsize Bed)
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
nice and clean room, good location ..
clean and nice room, friendly staff and good location to dining and shopping place
Nice hotel.. i will definetely come back again if i visit Phuket
Beoordeeld 13 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephanie van Maleisië
Groep
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Awesome & value for money hotel
1. Near to Patong Beach... 2. like the motorbike stall local food which located outside hotel, really tasty & delicious & cheap, recommended "banana-milk pancake"... 3. Jacuzzi best
Nice stay.. would recommended to my friends.. We stayed here for 3nights .. Breakfast is good, everyday have different choices.
Beoordeeld 09 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior (Alleen Kingsize Bed)
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Rayaburi Hotel in Phuket
Location, Location and LOCATION
All in all, it was a very pleasant stay. The location of the hotel is it's best quality. There are restaurants and bars nearby. I was a bit challenged by the shower and tub in the bathroom though. The tub is to high and was a safety concern. It was hard to get into and out of! The shower glass was not adequate enough to prevent water from getting on the bathroom floor. Using a full shower curtain would be better. Also, the wood fixtures in the room cold use new varnish.
Beoordeeld 07 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yu van China
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
2mins walk to beach. breakfast is good.
breakfast,clearness,location
Good.will chose again
Beoordeeld 07 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dzikri van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe (Alleen Kingsize Bed)
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Recommended hotel to stay
Everything is good about this hotel
Sangat selesa dan memuaskan. Will stay here again next time!
Beoordeeld 07 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

A.M.Mahboob van Bangladesh
Groep
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Well Located
Location, transportation
Quite OK
Beoordeeld 06 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

foong van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe (Alleen Kingsize Bed)
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
the swimming pool is located at next building
Nice design of bathroom, good swimming pool for training and have a pool table.
Good location and easy to get around
Beoordeeld 31 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard Loft
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Good location
Friendly staff
So so
Beoordeeld 30 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tolin van Canada
(Echt)paar
Superior (Alleen Kingsize Bed)
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2014
very pleased
location, clean and priced reasonable!
Happy I chose this place, Staff where great, Breakfast was pretty good everyday the changed it up. So close to the beach I never even found the pool or sauna. The only complaint that I can mention is the doors that can a join rooms is very thin, you can really hear your neighbour. Oh and the bed is pretty hard. Great bars and restaurants all around! I would stay here again for sure.
Beoordeeld 29 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RAMESH van India
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
value for money
location, cooperation, local travel desk
excellent
Beoordeeld 28 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: