Zeer goed 7,9
op basis van 1119 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1119 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Shaikh van Bangladesh
(Echt)paar
Safari Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Furniture needs burnishing. Many mosquitos by the balcony.
The garden adjacent to the hotel needs proper maintainence. Needs mosquito control.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Safari Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Needed a crib for the night after 6 hours on a motorcycle, mostly in the rain
Good placement, food and other amenities nearby. Yet the sound of Patong was not obnoxious either. Parking was adequate and room was comfortable.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Australië
Individuele reiziger
Safari Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great location
The location is excellent for the beach, shops and night life, I found the bed was hard and the rooms a little dated but good value for money
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Giang van Vietnam
Groep
Safari Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Every thing's good
Good location. Good view.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicholas van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Contemporary Thai Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Location
Clean and quiet hotel. Great value for money.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Australië
Individuele reiziger
Contemporary Thai Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good value ,handy spot
Was warned about the noise from Bangla rd and it is quite loud at night,as is the old style air con unit on the ceiling. Otherwise everything else was great. Nice deep pool and also close to the beach.
Beoordeeld 05 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

alex van Singapore
Groep
Contemporary Thai Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
very noisy till 3am at least..as is near blanga st.
very noisy till 3am at least..as is near blanga st.
Beoordeeld 02 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gaetano van India
Individuele reiziger
Safari Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great location
Nice
Beoordeeld 27 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
Individuele reiziger
Contemporary Thai Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
At the heart of phuket! But you must be able to take the noise.
The stay is considered worth for money as the charge is reasonable. But it is getting rundown and a new coat of paint and some renovation will do it good. Breakfast is acceptable but more choices will be appreciated. The greenery decoration is a bonus. Due to the close proximity to the famous blanga Street, the music blast at night is inevitable.
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Singapore
Individuele reiziger
Contemporary Thai Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Convenient location
As it was so conveniently located to Bangla Street. It was a little noisy at night from the blasting speakers from the clubs
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: