Geweldig 8,1
op basis van 1894 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1894 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

chee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Relax, quiet hotel
nice room and frendly staff
The Hotel free shuttle bus service is operate until 8pm. Appreciate if could extend to 10pm.
Beoordeeld 04 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Relax n quiet stay
There is a jacuzzi at balcony, we love it very have. Thank for the hotel management, compliment a free cake for celebrating my friend birthday.
Beoordeeld 03 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KUANG van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good service, nice hotel, excellent stay
Room perfect, Graceful environment, Best location
1 night is not enough. Very quiet & nice environment, relax trip is a best place to stay.
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ben van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Pleasant and was what I had in mind
Peace, Tranquility, Relaxing
Everything went well, the facility was well maintained, their staff were trained and attentive.
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yiew van Brunei Darussalam
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Will definitely stay again.
Spacious room, quiet surroundings, relaxing in jacuzzi.
Very enjoying and satisfying with the environment of the hotel. Good friendly staffs.
Beoordeeld 31 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Norelle van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in mei 2014
relaxing and nice
quiet, relaxing, awesome services
Good! Just want to stay longer. I love the quiet environment.
Beoordeeld 30 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTON van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef één nacht in december 2013
best hotel , best entertainment , easy access
best hotel , best entertainment , easy access , shopping never been easy like this
best hotel , best entertainment , easy access , shopping never been easy like this
Beoordeeld 25 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hoi van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 6 nachten in mei 2014
phuket is such a nice place for relaxing
reasonable price,splendid room,timely shuttle
overall is nice,but insect problem in room,i got serious allergic to some unknown insect bite on second last day in room at night
Beoordeeld 24 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

steve van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 7 nachten in mei 2014
stayed in many 5 star hotels this was up to par
room was fantastic service was great swiming pools
fantastic stay dont understand what people complain about . great service great rooms we stayed in the 1 bedroom suite it was great jacuzzi fantastic dont know why people conplained about the water it was fine after hot day out would recommend it to families or couples who dont want to be near hactic patong shuttle service every hour to and back from patong.great place to stay
Beoordeeld 21 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shahbudi van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Above expectations.
Staff attentiveness,great buffet spread and luxury spa.
It was nothing short of great.We consider it as a good deal for a luxury resort.Some may not like the idea that it's perched on top of the hills,further away from the beaches compared to most other hotels.But it was definitely a great experience and we were happy that we chose the resort because of its tiptop customer service.We were on our 2nd honeymoon so the spacious and well decorated room with jacuzzi really helped to set the moods right.They provide shuttle services to one of the biggest malls,Jungceylon,which is near to Patong Beach.
Beoordeeld 19 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: