Geweldig 8,1
op basis van 1894 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1894 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Pei van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Nice environment
comfortable, nice environment and good service
Room, view, service and environment are excellence! except we found 2 cockroach in our room and the water heater are not working too well.
Beoordeeld 15 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Susila van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Awesome!!
The location is quiet, away from the city. The rooms are clean and the staff are great and friendly.
The shuttle service should be extended, that was the only downside of this resort
Beoordeeld 09 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anna van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
On our honeymoon
Clean, bar staff were great at the bar, a lot of option
the checkin and check out process is fairly long. You wait a while and have to put a 3,000 baht deposit down. The resort is not in town so you rely on the shuttle bus which is free and always was on time which we liked. I would stay here again
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LAI van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Won't be back next time
Room is far from the lobby. No lift link to my room. Have to walk far and take my baby pram by myself. All staff just "look at you" won't be help us to take anything.
Beoordeeld 05 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Avern van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Jacuzzi
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Far form town but the environment good...
Room,Price and condition...
Beoordeeld 28 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Good price for hotel near the Patong with car rent
1) The hotel is big 2) The food is good 3) Quiet
I have been Phuket many times before, and it is the first stay for this hotel. It is located on the hill near Patong, a bit difficult to get there if you are not driving yourself. The hotel is really big. And the restaurant is really good not only the food quality but the view. The hotel is a bit old. Not sure if i have been there is not the hot season, not many people there and i feel quiet when stay here. My wife and I can engage the whole pool for the afternoon.
Beoordeeld 21 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tracey van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Relaxing
Jacuzzi room quality pools
Very relaxing. Shuttle bus to patong beach was fab. Check out a bit if a wait as they inspect rooms while you wait. For 5 star hotel this service is not good service. The
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hong van China
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
cleaning and service so far so good
cleaning and service so far so good
cleaning and service so far so good
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jasmin van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Good
Size,comfort,friendly
Family oriental
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antony van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in november 2015
Sea Pearl honeymoon phase 1
Bar staff. Location (quiet yet easy to get into Patong.
Average room condition. Decking not screwed down. 20% occupancy but staff would not let us inspect other rooms of same standard when we checked in. It was the room they selected or nothing. Light in jacuzzi did not operate (unable to repair). Jacuzzi fittings rusted. Otherwise it was as expected. Breakfast largely caters for Asian diets.
Beoordeeld 08 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: