arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 3978 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3978 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

9 Anita H.
Nederland
25 juli 2010
Mooie kamers
It's just wat people from europa look for. It looks good, a nice pool, good bed.
De restaurantjes liggen hier in overvloed naast elkaar, lekker relaxt sfeertje
Het is een fijn hotel met luxe voorzieningen. Ruime moderne kamers. Echt waar voor je geld. Nadeel we moesten telkens die heuvel op en af lopen, zwaar hoor. Als je slecht ter been bent kun je hier niets doen.

9,3 Jan K.
Nederland
17 februari 2010
Goed Hotel
Iets aparts voor een betaalbare prijs!
Geen aparte internet ruimte om te skypen/Live messenger (mijn laptop was kapot).Airco is wat luit.
Mijn vrouw en ik waren rond uit tevreden met de keuze van dit hotel en kunnen het warm aanbevelen! Waar voor je geld en ruime kamers.Heel individueel aan gelegt met verschillende kamers opties,zoals zwembad toegang van uit kamer,whirlpool,zeezicht.Door dat hotel traps gewijs is aangelecht heeft iedereen een andere blik winkel over het geheel,Geweldig!

7,7 Miguel S.
Nederland
11 december 2009
Goed hotel, veel trappen!
Mooie grote kamer Aardige staff Paar minuten lopen van het strand
Veel trappen
Sugar Palm Grand Hillside is een prima hotel op slechts een paar minuten lopen van het strand en de boulevard van kata beach. Kata is net iets rustiger dan patong beach, wat wij wel aangenaam vonden. Indien je toch de drukte wil opzoeken ben je binnen 20 minuten in patong. De staff is aardig en behulpzaam. In het restaurant hebben wij niet gegeten gezien er voloende restaurants in de omgeveing zijn. De kamers zijn ruim en schoon. De badkamer is voorzien van een grote douchecabine en een ruim ligbad. Wij hadden een kamer met pool acces, wat wij iedereen kunnen aanraden. Het enige echte minpunt van het hotel zijn de trappen. Met name als je kamer wat hoger ligt kost het behoorlijk wat energie om daar te komen. Er is wel een lift aanwezig, echter dien je al een behoorlijk eindje te lopen om deze te bereiken. Tip: Boek niet via de site van het hotel zelf of ter plekke. In de periode dat wij zijn gegaan hebben wij ongeveer 40 Euro per nacht betaald, terwijl wanneer je via de site van het hotel zelf boekt je zo'n 100 Euro kwijt zou zijn!

10 Isaac M.
Israël
30 juni 2016
Everything Very good . Location, Big room and Clean , Staff, Nice view.
Everything Very good . Location, Big room and clean room, Staff, Nice view.

8,8 somjai L.
Australië
28 juni 2016
Great location if you don't mind the climb
Walking distance to everything including the stop for public bus

7,6 Kevin H.
Maleisië
26 juni 2016
holiday only
for fun

6,4 Doris H.
Singapore
25 juni 2016
Some staffs are friendly some are not!
Overall stay in enjoyable only that water is cut off due to pipe burst and electric is off for a day due to monsoon season

7,2 Ian L.
Singapore
20 juni 2016
Value for money but lots of room for improvement
Generally, we enjoyed our stay here - pool just outside the balcony with great view and the water was really clean. However we had a wee bit of difficulty communicating with most of the staff. There was a female Filipino staff who had better English and understood our needs and thus served us better. Motorbike rental and airport transfer requests were handled well. Location is good. Just have to go up a bit of a slope when getting to the resort (and also down when going out). If you're looking to workout at the gym, I suggest going to supa Muay Thai gym instead of the resort's as it is poorly equipped.

9,2 huoyuan Z.
China
17 juni 2016
Recommended
Nice hotel, reasonable price, the location is not bad, the staffs are very friendly and helpful.

8 Seow L.
Singapore
15 juni 2016
Nice hotel sitting at the hillside. Short walk to the beach. Cosy and quite place to relax.
We like the sea view and the pool also.