Geweldig 8,3
op basis van 4054 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4054 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Anita van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Grand Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2010
Mooie kamers
It's just wat people from europa look for. It looks good, a nice pool, good bed.
De restaurantjes liggen hier in overvloed naast elkaar, lekker relaxt sfeertje
Het is een fijn hotel met luxe voorzieningen. Ruime moderne kamers. Echt waar voor je geld. Nadeel we moesten telkens die heuvel op en af lopen, zwaar hoor. Als je slecht ter been bent kun je hier niets doen.
Beoordeeld 25 juli 2010

Jan van Nederland
(Echt)paren
Grand Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in januari 2010
Goed Hotel
Iets aparts voor een betaalbare prijs!
Geen aparte internet ruimte om te skypen/Live messenger (mijn laptop was kapot).Airco is wat luit.
Mijn vrouw en ik waren rond uit tevreden met de keuze van dit hotel en kunnen het warm aanbevelen! Waar voor je geld en ruime kamers.Heel individueel aan gelegt met verschillende kamers opties,zoals zwembad toegang van uit kamer,whirlpool,zeezicht.Door dat hotel traps gewijs is aangelecht heeft iedereen een andere blik winkel over het geheel,Geweldig!
Beoordeeld 17 februari 2010

Miguel van Nederland
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in november 2009
Goed hotel, veel trappen!
Mooie grote kamer Aardige staff Paar minuten lopen van het strand
Veel trappen
Sugar Palm Grand Hillside is een prima hotel op slechts een paar minuten lopen van het strand en de boulevard van kata beach. Kata is net iets rustiger dan patong beach, wat wij wel aangenaam vonden. Indien je toch de drukte wil opzoeken ben je binnen 20 minuten in patong. De staff is aardig en behulpzaam. In het restaurant hebben wij niet gegeten gezien er voloende restaurants in de omgeveing zijn. De kamers zijn ruim en schoon. De badkamer is voorzien van een grote douchecabine en een ruim ligbad. Wij hadden een kamer met pool acces, wat wij iedereen kunnen aanraden. Het enige echte minpunt van het hotel zijn de trappen. Met name als je kamer wat hoger ligt kost het behoorlijk wat energie om daar te komen. Er is wel een lift aanwezig, echter dien je al een behoorlijk eindje te lopen om deze te bereiken. Tip: Boek niet via de site van het hotel zelf of ter plekke. In de periode dat wij zijn gegaan hebben wij ongeveer 40 Euro per nacht betaald, terwijl wanneer je via de site van het hotel zelf boekt je zo'n 100 Euro kwijt zou zijn!
Beoordeeld 11 december 2009

kuba van Australië
(Echt)paren
Grand Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
hotel with pool
Very good location, big room with balcony and very nice pool,good breakfest
Beoordeeld 28 september 2016

Nutthasinee van Thailand
Groepen
Grand Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2012
Nice view
Room with nice view
Beoordeeld 25 september 2016

Huey van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Grand Jacuzzi Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Nice hotel
Nice hotel , spacious room , clean , nice view ! We like the Jaccuzi so much ! The bed in the room too high , my baby falling from the bed , luckily no hurt ~ Overall good !!
Beoordeeld 20 september 2016

Stella van Singapore
Groepen
Grand met toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Value for money
Probably it's the low peak season so price is quite reasonable. We paid s$700 plus for 3 rooms for 3 nights with breakfast and hotel arranged all 3 rooms to be next to each other so that we can have our own pool. Changed bed dings is dirty so a little disappointing and Apple TV and tv channels were not functioning well too. Wifi signals in rooms not great either but breakfast is good with quite a good variety of selections.
Beoordeeld 16 september 2016

Blair van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Grand Deluxe
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
We keep comg back
We have come back here for the fourth time and we usually stay for 1-2 weeks. So we obviously like this hotel. The rooms are very large, with nice bathrooms and balconies. The lobby is stylish and the breakfast room airy and interesting. It is a short walk to the beach, although it requires a brief uphill stint on return. The view of Kata Bay and the island more than compensates. There are many restaurants and coffee places nearby. The staff are to be commended. The Front Desk has people who speak excellent English and the General Manager (Michael) is improving this hotel through training of young agreeable and courteous staff, and by offering incentives to repeat guests. As examples, we were taken for an excellent dinner at Palm Square, and a courtesy car was provided for our trip back to the airport. We will be back!
Beoordeeld 13 september 2016

soyeon van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Grand met toegang tot Zwembad
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
good hotel
but swimming pool very dirty... :(
Beoordeeld 08 september 2016

Henno van Zuid-Afrika
Gezinnen met jonge kinderen
Grand Jacuzzi Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Must stay in the jacuzzi room
We had an awesome time at this hotel. Rooms were spacious and clean. Sitting in the jacuzzi from afternoon to nighttime was a highlight. Highly recommended. Very close to the beach too. Our kids 10, 8 and 4 had no complaints walking to the beach and back so no need to worry about that
Beoordeeld 28 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: