arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 3996 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3996 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Anita H.
Nederland
25 juli 2010
Mooie kamers
It's just wat people from europa look for. It looks good, a nice pool, good bed.
De restaurantjes liggen hier in overvloed naast elkaar, lekker relaxt sfeertje
Het is een fijn hotel met luxe voorzieningen. Ruime moderne kamers. Echt waar voor je geld. Nadeel we moesten telkens die heuvel op en af lopen, zwaar hoor. Als je slecht ter been bent kun je hier niets doen.

Jan K.
Nederland
17 februari 2010
Goed Hotel
Iets aparts voor een betaalbare prijs!
Geen aparte internet ruimte om te skypen/Live messenger (mijn laptop was kapot).Airco is wat luit.
Mijn vrouw en ik waren rond uit tevreden met de keuze van dit hotel en kunnen het warm aanbevelen! Waar voor je geld en ruime kamers.Heel individueel aan gelegt met verschillende kamers opties,zoals zwembad toegang van uit kamer,whirlpool,zeezicht.Door dat hotel traps gewijs is aangelecht heeft iedereen een andere blik winkel over het geheel,Geweldig!

Miguel S.
Nederland
11 december 2009
Goed hotel, veel trappen!
Mooie grote kamer Aardige staff Paar minuten lopen van het strand
Veel trappen
Sugar Palm Grand Hillside is een prima hotel op slechts een paar minuten lopen van het strand en de boulevard van kata beach. Kata is net iets rustiger dan patong beach, wat wij wel aangenaam vonden. Indien je toch de drukte wil opzoeken ben je binnen 20 minuten in patong. De staff is aardig en behulpzaam. In het restaurant hebben wij niet gegeten gezien er voloende restaurants in de omgeveing zijn. De kamers zijn ruim en schoon. De badkamer is voorzien van een grote douchecabine en een ruim ligbad. Wij hadden een kamer met pool acces, wat wij iedereen kunnen aanraden. Het enige echte minpunt van het hotel zijn de trappen. Met name als je kamer wat hoger ligt kost het behoorlijk wat energie om daar te komen. Er is wel een lift aanwezig, echter dien je al een behoorlijk eindje te lopen om deze te bereiken. Tip: Boek niet via de site van het hotel zelf of ter plekke. In de periode dat wij zijn gegaan hebben wij ongeveer 40 Euro per nacht betaald, terwijl wanneer je via de site van het hotel zelf boekt je zo'n 100 Euro kwijt zou zijn!

Ke L.
Maleisië
20 juli 2016
Good
enjoyed our 4 days 3 nights stay in this hotel~ staff were all very friendly, good location just have to climb a hill when u go back to the hotel~ 10-15 minutes walk to kata beach~ a lot of 7-11 and family mart around the area...

Pavel L.
Rusland
18 juli 2016
Good hotel, excellent location, very friendly staff
Everything was as expected. Thankful to the staff for the effort to make my stay comfortable.

Jerilyn L.
Singapore
17 juli 2016
5D4N stay
Positives - Away from the hustle and bustle of Patong - Spacious room - Good shower Negatives - Contacted the hotel via email a few days before and gave them my credit card information to confirm the booking. When I reached the airport there was no one waiting for us. I managed to contact the hotel based on the number they gave me, and they said they couldn't find my booking. They asked if I could take a taxi over myself. When i reached the hotel, I asked again what had gone wrong. They then said it was a mix up. And that was it. - About a 400 baht ride to Patong All in all, the room was great. However, the staff were abit nonchalant about everything.

devicca A.
Indonesië
15 juli 2016
you can walk to Kata Beach
the hotel is big with 5 levels of swimming pools. you have to try sitting on the rooftop

Tushar A.
India
15 juli 2016
Review
Nice rooms, helpful staff...

Faisal H.
Maleisië
14 juli 2016
Bad Accessibility
Poor access planning, not kid friendly

Lee Y.
Maleisië
13 juli 2016
Spacious room, near Kata beach
Near to kata beach (5min walk), quite far from Patong. Spacious room with a bit sea view for higher floor rooms, a bit tedious to walk up the hill to enter the hotel lobby & rooms. Normal breakfast, could be better if changing the menu from day to day. Friendly staff