Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 4036 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4036 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Anita H.
Nederland
25 juli 2010
Mooie kamers
It's just wat people from europa look for. It looks good, a nice pool, good bed.
De restaurantjes liggen hier in overvloed naast elkaar, lekker relaxt sfeertje
Het is een fijn hotel met luxe voorzieningen. Ruime moderne kamers. Echt waar voor je geld. Nadeel we moesten telkens die heuvel op en af lopen, zwaar hoor. Als je slecht ter been bent kun je hier niets doen.

Jan K.
Nederland
17 februari 2010
Goed Hotel
Iets aparts voor een betaalbare prijs!
Geen aparte internet ruimte om te skypen/Live messenger (mijn laptop was kapot).Airco is wat luit.
Mijn vrouw en ik waren rond uit tevreden met de keuze van dit hotel en kunnen het warm aanbevelen! Waar voor je geld en ruime kamers.Heel individueel aan gelegt met verschillende kamers opties,zoals zwembad toegang van uit kamer,whirlpool,zeezicht.Door dat hotel traps gewijs is aangelecht heeft iedereen een andere blik winkel over het geheel,Geweldig!

Miguel S.
Nederland
11 december 2009
Goed hotel, veel trappen!
Mooie grote kamer Aardige staff Paar minuten lopen van het strand
Veel trappen
Sugar Palm Grand Hillside is een prima hotel op slechts een paar minuten lopen van het strand en de boulevard van kata beach. Kata is net iets rustiger dan patong beach, wat wij wel aangenaam vonden. Indien je toch de drukte wil opzoeken ben je binnen 20 minuten in patong. De staff is aardig en behulpzaam. In het restaurant hebben wij niet gegeten gezien er voloende restaurants in de omgeveing zijn. De kamers zijn ruim en schoon. De badkamer is voorzien van een grote douchecabine en een ruim ligbad. Wij hadden een kamer met pool acces, wat wij iedereen kunnen aanraden. Het enige echte minpunt van het hotel zijn de trappen. Met name als je kamer wat hoger ligt kost het behoorlijk wat energie om daar te komen. Er is wel een lift aanwezig, echter dien je al een behoorlijk eindje te lopen om deze te bereiken. Tip: Boek niet via de site van het hotel zelf of ter plekke. In de periode dat wij zijn gegaan hebben wij ongeveer 40 Euro per nacht betaald, terwijl wanneer je via de site van het hotel zelf boekt je zo'n 100 Euro kwijt zou zijn!

Henno R.
Zuid-Afrika
28 augustus 2016
Must stay in the jacuzzi room
We had an awesome time at this hotel. Rooms were spacious and clean. Sitting in the jacuzzi from afternoon to nighttime was a highlight. Highly recommended. Very close to the beach too. Our kids 10, 8 and 4 had no complaints walking to the beach and back so no need to worry about that

Lui M.
Maleisië
26 augustus 2016
Nice stay and location, but worst, not friendly, black face Receptionist ever!
First impression of the hotel is WOW.. Nice looking and enjoy the pool view and environment. However, the worst part was the Receptionist being not friendly, not even bother to look at you or welcome you when you look / talk with them! There's a local girl and a white girl . Both of them don't look friendly at all as you won't see their smile at all! Otherwise, room and facilities was great. However, I won't back to this hotel again as I do think a guest deserve an unfriendly staff for a enjoy and relax trip.

Jerry E.
Israël
19 augustus 2016
Big clean rooms but nothing else
Pros: big, clean rooms, close to beach Cons: totally bland hotel, disinterested staff, facilities unavailable, poorly designed hotel While comfortable and good value, especially in off-season, totally forgettable stay

Zane G.
Verenigde Arabische Emiraten
15 augustus 2016
Good location
Nice Hotel but needs general maintenance and a tidy up to bring it back up to its former standard. No hot water was an issue meaning room changes. The cleanliness of the rooms was also not the best. The location is good and the breakfast is also good.

Hsien K.
Singapore
15 augustus 2016
Bad Experience
Arrived and was told room all full and need to transfer to another hotel that is out of no where. Staff said no choice but I already booked and paid. After insisted to see hotel manager, then the staff said they will provide the rooms. If never insisted, will be con by them. Room has 4 towels, 2 white and 2 beach towels. Stayed 4 nights, housekeeping never change the white towel at all!

Tony M.
Ierland
09 augustus 2016
Everything we were looking for
This is a great hotel close to all you need in the Karon/Kata area. Great size rooms. Clean and bright with a great big bath tub for a bonus. Balcony with a great view of the beach. Great for any type traveller. Very well priced.

craig L.
Verenigd Koninkrijk
09 augustus 2016
nice hotel and staff
Philippine staff were very nice and efficient (waiting for checkout was a bit long but ..) Hotel is in a good location and can walk to the beach in a few minutes. i got a free upgrade as the room i booked was full so i had a jacuzzi on the balcony and seaview...kind of overlooked in the jacuzzi tho!! gym was out of order but at around 2000b it was a good deal for low season. pools are nice too...breakfast was a decent selection for the price too...also a free beer in the fridge and free cocktail on the rooftop bar... a low season bargain for sure and would stay again


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: