Zeer goed 8,0
op basis van 463 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 463 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Sheng van Singapore
Groepen
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good
nice
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sheng van Singapore
Groepen
2 Slaapkamer Suite, uitzicht op zwembad
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Service good
Good
Beoordeeld 27 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Surachai van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Ok
Ok
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lucy van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Very dirty
Hotel was filthy. Rooms and poolside. Black mould on pillows in bedroom.
Beoordeeld 16 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynette van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
2 Slaapkamer Suite, uitzicht op zwembad
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
good value for money
friendly staff. good breakfast, good internet, helpful taxi service. Far from major shops, but could go to Kamala without much difficulty and nearby was OK food and massage
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alison van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 12 nachten in juni 2016
Great Time
Stayed 12 nights at the resort - very happy with everything - room was spacious and clean and beds were pretty comfortable. Breakfast was great and the pool was big enough without being too much and the kids enjoyed the slide. Great family resort - fun and safe without any hassles.
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Margaret van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Honeymoon
Very great stay, but staff or hotel management should train they staff to look in to guest profile example for birth date. Is was my Husband birthday on 1 July but no surprised from hotel. Anyway we have very wonderful stay. Will be back again.
Beoordeeld 06 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Scott van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
2 Slaapkamer Suite, uitzicht op zwembad
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Great resort for young families
Facilities are great with young kids to keep them entertained all day. Location a bit remote from the town. Rooms are very good size but fitout of rooms is pretty basic with small bathroom but clean and neat.
Beoordeeld 03 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Miranda van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in juni 2016
It is about time that the room is renovated to accommodate bigger area for toilet and bedroom instea
The sofa can be changed as well. The information about in house complimentary activities can be made clearer such as guest has to book first. Guest will not assume that it is available at specified time and date only to learn the activity has to be booked first.
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Janese van China
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Location is not good,far away from the shopping mall and
Location is not good,far away from the shopping mall and Patong Beach ! Must go with the taxi if you need go out. But the service was good!
Beoordeeld 27 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: