Zeer goed 7,7
op basis van 4306 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4306 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Frieda van Nederland
(Echt)paar
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Prachtig hotel maar wel lawaaiig
Geweldig zwembad, prachtige kamer
de hele nacht herrie van buiten
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de kamer was werkelijk schitterend. Het zwembad was ook heel mooi en we hebben er een heerlijke lunch gebruikt. De omgeving is erg druk. De bedden zijn loeihard, dus wij hebben er bijna geen oog dicht gedaan.
Beoordeeld 08 januari 2011

Rudi van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in juni 2010
Royal Paradise Hotel
ja
no
Het hotel was in mijn ogen geen 4 sterren hotel, het leek meer op een 2 sterren hotel.De badkamer lag na het douchen met ongeveer 20 cm water, zodat ze elke dag na het douchen met badlakens kwamen om de vloer te drogen. Die kamer was zo dandig verouderd, dat het helemaal niet prettig was om te lang in de kamer te blijven zitten, echt alles was zo oud, dat ik van ben geschrokken.
Beoordeeld 07 juli 2010

Rudy van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 7 nachten in juni 2010
Nice Hotel
Ligging, mooi en schoon hotel, zwembad was erg mooi, restaurant, geweldig personeel
none
geweldige ervaring, zou het iedereen aanraden, waar voor het geld!!
Beoordeeld 18 juni 2010

Joost van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 5 nachten in april 2010
Prima hotel
Centrale ligging, mooi zwembad, goede service
geen
5 dagen heb ik in het Royal Paradise Hotel Phuket verbleven en kan niet anders zeggen dat het verblijf erg goed was. Kamer op de 18e verdieping met mooi uitzicht over zee en bergen. Het zwembad is groot en mooi aanelegd. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed en ik zal dit hotel zeker opniew boeken als ik weer in Phuket ben
Beoordeeld 08 mei 2010

peter van Nederland
Groep
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
Een beetje gedateerd
Midden in het centrum van Patong
erg massaal.
Dit hotel ligt midden in het centrum van Patong, waar je alles kunt vinden wat je wilt aan souvenirs, eten en drinken. Het hotel zelf is wat verouderd en mag wel een opknapbeurt gebruiken. De kamers zelf zijn schoon en het personeel is behulpzaam. We hebben hier alleen ontbeten. Dit was redelijk.
Beoordeeld 14 februari 2010

Romica van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 14 nachten in november 2009
Wederom fijn verblijf in het Royal Paradise Hotel
Centrale ligging, uitstekende service, lief & tegemoetkomend personeel, ruime ontbijttijden, mogelijkheid om up te graden ter plaatse.
Beperkte keus fruitontbijt.Gehorigheid, vooral 's nachts een probleem.
Al met al wederom een prima verblijf in het paradijselijke Thailand. Het hotel zorgt voor een extra luxe gevoel en het personeel behandelt de gasten vorstelijk. De centrale ligging, 10 minuten van het strand en 2 minuutjes van het bruisende centrum vervoledigt het geheel. Een 4 sterren hotel met klasse. Het personeel is top.
Beoordeeld 16 december 2009

Marinus van Nederland
(Echt)paar
Superior Paradijs vleugel
Ik verbleef 3 nachten in november 2009
Hotel met zeezicht
Zeezicht Balkon Geen insecten Goed interieur Mooie lift Goed zwembad Koffie en thee faciliteit
geen
Mooi centraal gelegen hotel in Patong voor redelijke prijs. Het hotel oogt bij binnenkomst grootsts. Bediening is prima en professioneel. De Agoda reservering kon men bij aankomst niet vinden, maar een telefoontje naar Agoda en het probleem was opgelost. De kamer is als nieuw en modern ingericht. Prima badkamer met mooie decoratie. Prachtig uitzicht over de zee en de stad. De liften zijn met ramen, zodat je naar buiten kunt kijken. Elk uur gaat er een gratis tuk tuk naar het strand. Lopen kan ook, het hotel is slechts 6 minuten van het strand.
Beoordeeld 14 november 2009

Robert van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in april 2008
clean en high standard hotel
very clean, beautiful lobby, big rooms, low prices
internet and other consumables expensive
this hotel has all the excellence of a 5 star hotel. more far away from the beach than most of the other hotels, but still acceptable. i would stay there again for sure
Beoordeeld 28 oktober 2009

Usa van Nederland
(Echt)paar
Superior Paradijs vleugel
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2009
Phuket
hotel is perfect gelegen voor alle bestemmingen kamer was keurig in orde prijs/kwaliteit verhouding goed personeel vriendelijk en attend
het enige minpuntje vond ik het ontbijt buffet het brood was perfect, de keuze van eieren ook, maar verder ontbrak er beleg de yochert was naar mij smaak ook te dik
als ik een recensie moet geven, dan kan ik dit hotel van harte aanbevelen wij zullen er zeker terugkomen het ligt 100 meter van de straat waar het nachtleven begint 250 meter van het shopping centre en hooguit 500 meter van het strand het zwembad ziet er keurig uir, alleen zijn wij geen zwemmers al met al prima verblijf
Beoordeeld 11 oktober 2009

Marcel van Nederland
Groep
Superior Paradijs vleugel
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2009
Groot Hotel, rustig gelegen.
Nette entree. Mooi zwembad, beetje ongezellig. Goed en uitgebreid ontbijt. vriendelijk personeel.
kamers iets gedateerd, echter wel schoon.
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Beoordeeld 09 oktober 2009


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: