Goed 7,3
op basis van 1660 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1660 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,2
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Kim van Canada
(Echt)paar
Deluxe - Balkon
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Good place to stay
Location, food, pool
The map location is very deceiving. The hotel is right on the Main Street and is a 5 min walk to everything (beach, bangla, mall) but it's still super quiet. The pool is a nice little sanctuary, and we preferred to stay there most days because it had chairs and the water was nicer than the beach. Breakfast was great and they changed it up every day. The rooms are basic, and could use a bit of an upgrade. But we were only there to sleep and the bed was comfy
Beoordeeld 18 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe - Balkon
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Not so good
Location, shower and leaving
Beoordeeld 18 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Good value and comfort.
The rooms are big, shopping and stalls nearby, walking distance to beach, lots of food nearby
Very good and convenient. Centre to everything, beach, massage, food, shopping. Staff very helpful and friendly. Breakfast is good. We went island hopping and Phuket town tour. It was lovely.
Beoordeeld 12 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Evon van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe - Balkon
Ik verbleef 4 nachten in november 2014
Not to my expectation
Only staff are freindly.
Not good. During my stay they service the aircon and I have to wait for half an hour to 1 hour for them to finish their work.
Beoordeeld 09 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NUR van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Recommended
nearby shopping malls, shoplots,beach. Easy to find halal foods.
Comfortable and clean.
Beoordeeld 22 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hillar van Estland
(Echt)paar
Ik verbleef 14 nachten in januari 2015
Pleasant hotel
Location, Size, Value for Money
Overall, I was satisfied, only WiFi was poor.
Beoordeeld 18 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brett van Australië
(Echt)paar
Deluxe Oasis Kamer
Ik verbleef 6 nachten in januari 2015
Value.
Value location pool
I have stayed in over 50 hotels in Thailand.. And I think this is ok for price and what you get,location is good and pool nice ,rooms in good condition. The manager asked us everyday at some point if we needed any thing and were happy, good staff . But the breakfast was terrible...if you can book a room with out Breakfast do it ,its cheaper and better food with in minute walk. Here is a tip...leave hotel turn right ,walk 2 minutes till you see a little road ,and this is a short cut to the beach, its has resturants and massage etc in lane/road. Beach is 7 minutes stroll..
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

benjamin van Australië
(Echt)paar
Deluxe Oasis Kamer
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2013
Great hotel
Food, pool, location
Excellent hotel will stay again
Beoordeeld 06 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Atlina van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 5 nachten in mei 2013
Value for money
Location
Staff very friendly and helpful. Breakfast buffet have many variety of food. But pool have to maintain to the max.
Beoordeeld 05 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kim van Canada
(Echt)paar
Deluxe Oasis Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
good for the price.
location quiet nice pool
good. nice quiet relaxing after the beach.
Beoordeeld 01 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: