Goed 7,3
op basis van 1660 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1660 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,2
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Christina van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
Great location & facilities
Location, hotel room, facilities
Great location to go anywhere, shopping, beach, pubs. Facilities were also great. Food hygiene was a minus as there were flies sharing our breakfast. Security was an issue as there were people trying to break down my hotel room door at 3am.
Beoordeeld 24 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

firas van Koeweit
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in januari 2015
good hotel
location service and staff
Beoordeeld 19 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Asta van Litouwen
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
nice and green hotel
location, rooms clean and spaciuos,
It's nice and green hotel, good breakfast, nice stuff, surrounded by nice garden. only bad thing was mosquitos appearing after dusk.
Beoordeeld 15 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YING van China
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
a perfect place for the traveler
best location, very helpful and friendlly staff, nice pool view
Strongly recommend this hotel! with the best location in Patong Beach, and big clean room. Except the weak wifi connection in the room, others are perfect!
Beoordeeld 14 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Nice pool and quite environment.
Nice location, shaded pool and parking facility.
Beoordeeld 10 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karl van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in mei 2013
Quiet and yet close to night life and beach
Location, service and value for money
Stayed there with a group of friends. Nice location and great service. Walkin distance to bangla street and malls as well as to patong beach
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Majid van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 7 nachten in december 2014
Not worth the money
Location, swimming pool and breakfast
We stayed 7 nights at Viridian Resort. the room was very old, the furniture used for 20 years and finally lizard was staying with as in our room.
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eric van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Just ok
Location, breakfast and cost
Beoordeeld 02 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eric van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Pleasant
Good location, good food, aging hotel
Pleasant stay
Beoordeeld 02 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francis van Ierland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Nice pool
Pool; location
Fine for the money and the pool area pleasant but overall nothing special
Beoordeeld 01 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: