Geweldig 8,4
op basis van 1047 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1047 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Lai van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Location , services and location
Great hotel in very busy area convenient for touristing, eating , shopping . Staff is great ! will come back .
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nataporn van Thailand
Groepen
Deluxe Driepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Staff very helpful
Staff very helpful
Nothing much to eat around hotel you need to walk down the hill to have some food. Staff very friendly and helpful.
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cedric van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Aquarius Legend hotel is the place to be in Hanoi!
Amazing staff, great location, nice rooms, tasty breakfast....
Nothing to say! This hotel is just perfect. I really enjoyed my stay. The staff is so great and the location cannot be better in Hanoi! Just get there and enjoy! Highly recommended!
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Earl van Canada
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Went back and would again
Hanoi was cold and wet but this staff made it feel good. They treat you like a VIP Booked airport transfer and travels from them and all were good
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cedric van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Aquarius Legend Hotel
Great staff, nice hotel, good location!
Everything was great! Highly recommended!
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hoang van Vietnam
Groepen
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Everything is okay
Good location, small room, staff ok but not professional
Beoordeeld 01 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Son van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Nice hotel with great location and friendly staff
Staff friendliness, great location, good price value for central Hanoi
Everyone from reception desk, porter, kitchen staff and management are extremely friendly and are eager to offer advises for sightseeing, food venues. We also love the location of the hotel which is centrally near the Old quarter and Hoan Kiem lake and yet it is not as noisy as other street.
Beoordeeld 31 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rolando van Canada
Groepen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Charming and fantastic hotel!
Staff's attention to detail, Location, Price
It only gets better and better. The staff truly makes you feel right at home. Nothing is impossible for them. I would highly highly recommend this hotel to anyone...
Beoordeeld 24 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MATTHEW van Australië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Lovely service
The staff give a super friendly welcome here,they are fun to joke with. Probably are better deals around in terms of value for money, and you can hear noise in the corridors a lot, but these are minor issues,the cafe next door made some of the best coffee I've had.
Beoordeeld 23 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Janis van Verenigde Staten
(Echt)paren
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef één nacht in januari 2016
They have it all
Location, price, staff
Wonderful
Beoordeeld 20 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: