Zeer goed 8,0
op basis van 767 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 767 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Jocelyn van Filipijnen
Groep
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
It was a pleasant and enjoyable stay.
The staff speaks english and are accomodating. Room is spacious and comfortable. Staff are honest.
It was a pleasant and comfortable stay in the hotel though the buffet breakfast needs lots of improvement. The one thing that stands out with this hotel are their staff. They can speak emglish and are very accomodating to our needs. Moreover I left my camera charger and battery when we checked out for our halong bay cruise. When i called the hotel, they told me that they have it and i can get it from reception when i get back. Indeed it was there when i claimed it the next day.
Beoordeeld 15 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Taiwan
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Great bargain for the value and nice staff
staff quality, value for money, near Hoan Kiem lake
there's is nothing bad I can say about this hotel except maybe the unstable wifi connection, everything else is great!
Beoordeeld 14 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

peter van Australië
(Echt)paar
Executive Suite Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
helpful staff good breakfast
location helpful staff
good hotel but bathtub didnt work and wasnt fixed staff was helpful though
Beoordeeld 12 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HARVEY van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in september 2013
The Manager went out of her way to help us.
Clean,Modern good selection in buffet breakfast
We arrived early and our room was still occupied but the manager upgraded us to a suite for five dollars extra.The Hotel looks brand new and the rooms were very clean.Staff were great and very friendly.I left my mobile phone charger at home and the receptionist had the same phone and he lent me his charger overnight so I had a fully charged phone for my stay. I would recomend this hotel to anybody.
Beoordeeld 12 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jurgen van België
Zakelijke reiziger
Executive Suite Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
poor hotel
poor hotel low quality
i was quiet disapointed in this hotel the bathtub was not working it was overpriced for the comfort they claim to offer the staff was doing it best
Beoordeeld 09 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zul van Indonesië
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Helpful Staff and very attentive
Clean and large room
Beoordeeld 05 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zul van Indonesië
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Helpful Staff and very attentive
Clean and large room
Beoordeeld 05 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zul van Indonesië
Groep
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Helpful Staff and very attentive
Inside the shopping area and attentive staff
Beoordeeld 05 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anan van Laos
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Good
Room location
It's very good hotel in my trip to vietnam and easy to find out every thing
Beoordeeld 01 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TSZ van Hong Kong
Individuele reiziger
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
great for shopping
great location, big room, nice staff
it has a big room and the hotels located in the centre of the city.
Beoordeeld 31 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: