Zeer goed 8,0
op basis van 767 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 767 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Mauricio van Chili
(Echt)paar
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
COMFORTABLE
NICE STAFF, NICE ROOM AND GREAT LOCATION
Beoordeeld 08 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sylvain van Canada
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Very nice and quiet hotel 2min walk from Hoan Kiem
Location, cleanliness, nice staff
The stay was very comfortable. I recommend the shuttle from and to the airport.
Beoordeeld 07 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eva van Slovenië
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2013
Very nice place.
Good breakfast, big room, good location.
Beoordeeld 05 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tim van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 5 nachten in april 2013
good value for money in the old quarter
suite came with balcany; breakfast room was large enough to accommodate larger group of people; friendly receptionist
When we signed in the hotel was fully booked. They put us up in a little hotel nearby in a small room for one night. That hotel was very noisy and the breakfast room was so small that it could accommodate only 4 tables. So, after waiting for 10 min, we gave up and went to a café nearby. The Gia Bao hotel made up for their mistake and upgraded us to a suite with a balcony on the 11th floor. The room was nice and quiet and had a great view over the city.
Beoordeeld 04 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeff van Australië
(Echt)paar
Executive Suite Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2013
Hidden Gem ... great little Boutique Hotel.
Very friendly and exceptionally helpful staff. Very nice spacious room (Presidential Suite). Very quiet despite being in the old quarter (double glazed windows)
Beoordeeld 02 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tran van Vietnam
(Echt)paar
Executive Suite Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Great
Location, Location and location
Beoordeeld 02 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aaron van Australië
Zakelijke reiziger
Superior met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
great hotel for business or sightseeing
Great location with retsurants and and Hoan Kien lake only 5 minutes away. Clean and comfrotable rooms and the staff wree every helpful
Beoordeeld 01 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Charles van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Great place on the edge of the old quarter.
Location, clean and new
Generally Gia Bao was a great place to stay in Hanoi as it was clean, new and centrally located yet quiet in our room. Points off only for a poor quality bath that had a crack in it.
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHWEE van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in april 2013
Central located hotel
central located in the city,large room and clost to many restuarants
Beoordeeld 28 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Claire van Frankrijk
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in april 2013
very well located in the center of old Hanoi
location, helpful staff, nice breakfast
also the room wasn't really comfortable for four people contrary to the room description, the staff was nice and the hotel is very well located in busy Hanoi
Beoordeeld 27 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: