Geweldig 8,5
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

mel van Australië
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Already planned to return two more times
Great staff, great position, clean clean clean
A friend who travels recommended this hotel to us and other who were also staying the same time. It's close to many things a tourist wants to see and do in Hanoi. We arrived in the country no knowing much and the staff gave us lots of good information regarding activities, shopping and transport and were happy to help us. The breakfast is a good range of east and west . We could get a glimpse of the lake that's all from our room. Oran important point. The stAff can show you how to keep the air on n while you are out of the room with the power cut, handy hint.
Beoordeeld 28 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loh van Maleisië
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
It was nice
Location, service and bar
Beoordeeld 20 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AISHA van Singapore
Groep
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 5 nachten in juni 2014
Good
Location and friendly staff
Hotel is about 5 mins walk from the lake. Hotel staff were attentive and approachable. Definitely value for money!
Beoordeeld 12 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

guevara van Filipijnen
Groep
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Accommodating
friendly and attentive staff, clean, near shops and restaurants
Beoordeeld 12 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gareth van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Very nice. They made me a birthday cake!
Tidy. Great location. Lovely staff
Very nice. Nice breakfast. Very helpful staff. Very smart rooms
Beoordeeld 07 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Herold van Australië
Gezin met oudere kinderen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Excellant
Location Rooms & breakfast and staff
Thoroughly enjoyed it
Beoordeeld 04 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wiwiek van Indonesië
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Very nice and quiet hotel.clean hotel N good food.
Clean Good food Value for money
Nice and peaceful stay. Also value for money.i was happy
Beoordeeld 29 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Young van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 4 nachten in november 2013
Value for Money
good location, Nice room, Good breakfast
It was good experience that how to stay comfortable with resonable price. Condition of room was better than other 4 star Hotel in Hanoi. Hotel was small, but interior and breakfast was better then other hotel. whenever I visit Hanoi, wanna stay this hotel always.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nur van Singapore
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in juni 2014
Spacious room, a few minutes to Hoan Kiem Lake
location, staff, room
The staff are all friendly and very welcoming. The room that was assigned to my friend and I was VERY spacious. The other rooms were not so lucky. Overall, we had a good stay at Gondola.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JONATHAN van Singapore
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Great location. Value for money. Will return again
Location. Nice ambience. Comfortable and clean. Although room aircon was not working properly...overall stay was enjoyable.
Near excellent. Great for shopping nearby and food
Beoordeeld 24 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: