Geweldig 8,5
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Boualay van Laos
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Nice place and friendly staff
Best location, cleaned hotel and friendly services
great location, very nice services
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Gondola Hotel and Spa
Location
Not bad
Beoordeeld 27 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sally van Australië
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all
Rooms location everything
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Beoordeeld 26 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chee van Singapore
Groep
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
A pleasant stay
Staff, food, location
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Beoordeeld 10 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KYOCHUL van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Good enough for the price
good location, kind staffs
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

vatchala van Maleisië
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in december 2015
Location is excellent.
Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Beoordeeld 07 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XIN van China
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in november 2015
good value
Good price, location , clean
Beoordeeld 20 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PENG van Singapore
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in november 2015
Staff were helpful & courteous
service, cleaniness & good location
it is a pleasant place to stay with many amenities around the hotel
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tariq van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
fantastic
location staff clean
nice pleasant stay good location nice staff would recommend this hotel
Beoordeeld 15 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheryl van Nieuw-Zeeland
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Beautifully appointed hotel.
Staff attention, location, small and friendly in a quiet street.
Our stay was very pleasant, we were made very welcome on arrival, one of the staff offered to walk us to the warehouse to shop! We loved our stay and are back there again in four days. Very convenient but most of all, clean, beautifully appointed and always greeted with a smile.
Beoordeeld 16 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: