Geweldig 8,5
op basis van 596 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 596 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Tuan van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Good
Good
Good
Beoordeeld 06 juni 2015

Anuwat van Thailand
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Room and service
Food ok, service ok, staff ok, place ok, room ok but air condition no good
So good
Beoordeeld 02 juni 2015

niroot van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Best in services
1 Best in services 2 location 3 near hotel have good local foods
Best in service all staff very kind, not far from tourism place, price a bit higher if compare with others hotel in Hanoi. Iighting in room too dark.
Beoordeeld 25 mei 2015

Kris van Australië
(Echt)paar
Suite met Balkon
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Spacious room and very comfortable
The bathrooms were so big, it even included a bath! the hotel was perfect walking distance to the lake and the staff were all lovely
Our stay was great. We only spent two nights in Hanoi but we would recommend This hotel as it's affordable for what you get. The bathroom was massive and the rooms were very clean. The hotel Included breakfast but we found ourselves on the streets eating what the locals would. Overall a great stay
Beoordeeld 23 mei 2015

Sim van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Familie Suite met balkon
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Quiet hotel due to its location
Location, quiet, room quality
Beoordeeld 30 maart 2015

Alison van Australië
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Great staff, location & service
Location, staff and service
Right near Hoan Kiem Lake, plenty of places to eat nearby. Staff looked after us well and stored our bags for s few days. Would definitely recommend, comfortable rooms, friendly staff - great value for money.
Beoordeeld 22 maart 2015

Julie van Australië
(Echt)paar
Suite met Balkon
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Annie was great help fantasic service and the girl
Location, room, staff
Great
Beoordeeld 18 maart 2015

tan van Maleisië
Groep
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in februari 2015
very helpful staff
friendly staff
We had some problems meeting our friends in the airport and the hotel reception staff were willing to help us locate them. Very helpful and considerate. Ms Huyen was exceptionally good and friendly. Will definitely stay there again if ever going to Hanoi.
Beoordeeld 03 maart 2015

Zhao van Maleisië
Individuele reiziger
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Friendly staff , quited and good location
Location , staff & food
Excellent on arrangement and friendly staff
Beoordeeld 02 maart 2015

yoon-Hye van Zuid-Korea
Gezin met jonge kinderen
Familie Suite met balkon
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
very good!
Very kind staves, good meal, Fantastic location
Beoordeeld 23 februari 2015


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: