Geweldig 8,5
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

JANE van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not a memorable experience
Location is great.Near to hoan kiem lake, eateries , Hotel room is clean Breakfast very basic Services non existence This is a place for touch n go customers. We were asked to pay USD30 to upgrade to suite despite checking in at 9pm and check out the next day at 8am. Have no reason to return.
Beoordeeld 17 september 2016

Doanh van Vietnam
Zakelijke reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
NIce hotel
business traveler staying for 2 night, very nice location and facilities
Beoordeeld 16 september 2016

Emmanuel van India
Zakelijke reizigers
Junior Suite met Balkon
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great stay, mainly due to the GREAT STAFF
This is my second time staying in Gondola, the last time was a year ago. I had an issue with the AC however the staff moved me to another room the following day and kept checking to make sure everything was ok. The service at the Gondola is BEST SERVICE you will ever get at any hotel starting from the bell boys, the receptionist and managers. There was one especially VERY HELPFUL, PROFESSIONAL AND POLITE GIRL at the reception named TRANG in a red Ao Zai. She really went above and beyond to any issues I had.... so I thank her. Will definitely continue staying here the next time I'm back in Hanoi. Highly recommend Gondola.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Minh van Vietnam
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great!
It's great place for my trip.
Beoordeeld 16 augustus 2016

PANG van Singapore
Zakelijke reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
o k
o k
Beoordeeld 14 augustus 2016

PANG van Singapore
Zakelijke reizigers
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
o k
o k
Beoordeeld 14 augustus 2016

Young van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
.
.
Beoordeeld 08 augustus 2016

edward van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Beoordeeld 28 juli 2016

Kittidet van Thailand
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2016
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Beoordeeld 21 juli 2016

Julian van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in december 2015
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Beoordeeld 08 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: