Geweldig 8,5
op basis van 484 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 484 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Arthur van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Great Location
Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Beoordeeld 09 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WON van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
1. Kindly Staff
KIND, CLEAN, POSITION
Beoordeeld 01 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Ierland
(Echt)paar
Deluxe zonder Uitzicht
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good hotel fo rprice
Location, staff, value for money
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Beoordeeld 26 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Linh van Vietnam
Groep
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Good
Good
Beoordeeld 16 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WARIS van Thailand
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Location, Clean room
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KAH van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
New hotel and clean hotel.
New. Lift. Clean
Had a wonderful stay here. The hotel is rather new. Lift available. Adequate breakfast. Good room size. appreciate the windows facing the ventilation shafts as they try their best to provide this being in the old quarters where the houses are usually long with limited window space. Clean bathroom and house keeping do come in daily for replenishing stuffs in the room. Location in the heart of old quarters.
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Calum van Australië
Individuele reiziger
Deluxe zonder Uitzicht
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Perfect
Fantastic little boutique hotel. Lovely staff...great central location in quiet street...modern clean rooms. Everything was perfect! This place is above all in its league and I will definitely stay here again.
Beoordeeld 30 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Best staff in Viet Nam
The staff, the breakfast, the location
Bellman went way above and beyond to retrieve my iPhone that accidentally fell down 4 floors into an air conditioning passageway. Breakfast was good, location is excellent. Only weak point was the bed was a bit hard. But at this price point and comparing to many other local hotels, the Hanoi Romance is a winner!
Beoordeeld 13 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

pascal van Australië
Zakelijke reiziger
Deluxe zonder Uitzicht
Ik verbleef één nacht in december 2015
Staff will rip you off read the fine print
Not the staff
Hotel itself was good but IF you book a trip read and re read the fine print otherwise they will rip you off
Beoordeeld 03 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phung van Vietnam
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Nice hotel with great location
Lovely boutique hotel. Staff are very polite. Great location
I stay at Hanoi Romance hotel every time travel to Hanoi for business. Nice hotel with great location just few steps from Hoan Kiem lake. Excellent staff, good breakfast, clean. I love this hotel.
Beoordeeld 02 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: