Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 752 beoordelingen
  • Hygiëne 9,4
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,3
  • Personeel 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,3
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Bi van Singapore
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2015
value for money
cheap, location, breakfast
-
Beoordeeld 29 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOSHI van India
Zakelijke reizigers
Deluxe Balkon
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
very nice rooms,staff,location,adaptability & all
hospitality
Fantastic
Beoordeeld 12 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yi van Singapore
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good and clean hotel. Breakfast is good too!
Clean, good, friendly hotel staff and good breakfast
Comfortable bed, good bathroom, nice breakfast, very friendly hotel staff. Very satisfied with the hotel!
Beoordeeld 04 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Singapore
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
A hidden gem!
Service, Location, Quality
Room was spacious and clean. Location is minutes from Hoan Kiem Lake, close to all the actions. Staffs were so helpful and always with a big smile. Breakfast was good as well, with a chef ready to cook the type of eggs you want just like a 5 stars hotel. If this is a 3 star hotel, then it's the best 3 star I've ever stayed in.
Beoordeeld 27 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bertrand van Frankrijk
(Echt)paren
Junior Suite Balkon
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Feeling very special
Service rooms breakfast
Very enjoyable stay where we felt treated like VIPs. Lots of generous services were offered to us: postage, bookings, navigation help and dining out experiences, extended check out and showers on early arrival. A haven of peace in the hectic Hanoi and the staff was so friendly!
Beoordeeld 16 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

atthawat van Thailand
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
GOOD I WILL COME BACK AGAIN
SERVICE FOOD ROOM
good everything
Beoordeeld 14 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

FEN van China
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Very good location and environment
The staff here are so kind and polite.The hotel is very clean and comfortable.Good choice!
Feel sweet when found a plate of fresh fruit and flower on the first entrance the room.It is very convenient for traveling.
Beoordeeld 23 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chow van Singapore
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Outstanding service!
Got cheated by the taxi driver, the Bell boy help me and got back my money. Breakfast coffee is great. Room prepare with flower petal and fruits. Arrival serve me guys juices and cold towel. Great!
Very satisfied and will sure to come back again to stay this hotel!! Good job to those guys who operate the hotel! Outstanding services!!
Beoordeeld 17 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PHUONG van Vietnam
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Worth every penny
Location. Friendly staff. New interior
Staff made us feel very welcomed. Amazing service and there were little pleasant surprises the hotel continued to bring us during our stay. Love this hotel and will defnitely come back and already recommended it to my friends
Beoordeeld 15 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TRANG van Vietnam
Groepen
Familiekamer met Balkon
Ik verbleef 7 nachten in mei 2015
Best try
Bed, bathroom, staff
staff always smile and helpful. I've stayed at this hotel 3 times. Its location is the best, just a minute walk to Hoan Kiem lake where leads to all source of tourist destinations. I booked a family room at a quite high price, but overall I love the hotel for their treats and facilities.
Beoordeeld 04 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: