Zeer goed 8,0
op basis van 775 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 775 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Michael van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Great location in the old quarter!
Price, Free breakfast, free 24hour tea and coffee
We enjoyed our first night so much, we decided to stay for another. The rooms, while a bit small, are very clean and the aircon runs very cold. The free breakfast menu has many choices and is delicious. Only downside was they did sell their tour services pretty hard, even though I expressed that I already made plans. If this helps drive down the room price, I am all for it!
Beoordeeld 06 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Very clean rooms in central location
Room rate, clean, location
Great stay here! They were very welcoming every time we entered the hotel. The room is very clean and equipped with a fridge. Room service food was a little expensive, so we chose to eat out at one of the many delicious restaurants nearby. I would stay here again!
Beoordeeld 06 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ivy van Filipijnen
Groepen
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2014
awesome
the food was normal but the cleanliness and excellent service made me to extend one more night in this hotel.
My stay was perfect, the staffs were very warmed and friendly to their customers. They allowed me to check in early. They gave me the same rate for another night with the cost of 12 usd. Our room was very clean.
Beoordeeld 04 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Claire van Australië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Comfortable and clean
service cleanliness and location
It was all I needed
Beoordeeld 03 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Vietnam
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Hanoi Serenity Hotel 2
good
good
Beoordeeld 25 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kirsten van Duitsland
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Okay but not fabulous
Friendly staff, good restaurant request, lift
It was okay, especially for the price, but the rooms have no outside windows
Beoordeeld 15 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thi van Vietnam
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Centrally location. Good price
Centrally location. Good price.
Beoordeeld 22 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Queen Suite
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Excellent as always
size of room, location, staff
Beoordeeld 14 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Graeme van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Excellent base for Hanoi
Location, wonderful staff, spacious rooms
Stayed at this hotel in 2011 & returned in 2014 - this says it all. Great location for visiting Hanoi. staff were great, good breakfast & would highly recommend for any traveller.
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HONG van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
value for money but the hotel need refurbish
price, friendly staff with good english
Pleasant expect some is not well maintain, It would be great if it is well maintain and refurbish.
Beoordeeld 06 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: