Zeer goed 8,0
op basis van 775 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 775 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Quang van Vietnam
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Everything good
Only 1 night here, nothing to complain
Beoordeeld 22 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thi van Vietnam
Groep
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in juni 2016
So so
no air conditioner at ground floor. no elevator to 8 & 9th floor
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shaun van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Brilliant staff and excellent location
Room was kinda small but travelling for a year we have had some dog awful rooms, so this was a luxury...all for 11 pound per night?! Breakfast was brilliant, loads of western choices. Room was spotless apart from slight mold in the bathroom...but for a windowless bathroom it's understandable. Staff were incredible, matching 5 star service just plain lovley people. I had my birthday during our stay and they made me a cake and brought it to our room! In conclusion 5 star staff, 3 star accommodation all for an amazing 11 British pounds per night! Location is walking distance to every attraction and you must walk to inbrace Hanoi local culture of the old quarter. Cheers guys.
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tarida van Thailand
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good n cheap
good location
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zin van Singapore
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Poor staff service
The staff try to charge more on the transportation to Halong Bay. While travel agent outside is cheaper. Have attitude problem.
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mary van Ierland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Satisfactory
Lovely breakfasts, very helpful staff, just a disappointing room. There was mould in our bathroom and holes in our bedsheets as well as in the bed frame.
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

marc van Australië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
excellent small hotel
had a short but excelent stay at this hotel the premises were clean and nicely equiped the staff were very professional in their work and at the same time extremely helpful with their local knowledge
Beoordeeld 24 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Enjoyed my stay, highly recommend!
Nice hotel , good location, friendly staff.
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eunice van Filipijnen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Value for money
We enjoyed our stay at Hanoi Serenity Hotel. The staff was very accommodating especially Joy. She went beyond what she needed to do to help in our unfortunate travel mishap. We very much appreciate her help and concern. The food is also good. My husband and I enjoyed the breakfast especially their pho. The hotel is also accessible and a stone's throw away from Hoan Kiem Lake and a lot of restaurants.
Beoordeeld 20 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
good value
hotel a bit old, but good value.
Beoordeeld 20 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: