2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

DJONG van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Nice hotel in Hanoi
Clean, good service, comfortable bed
This is a good hotel. There are many foreigners stayed at this hotel. The staff is friendly, and helpful. The room is clean and spacious. The breakfast is simple, but good quality. There are many shops when you walked out of the hotel street.
Beoordeeld 14 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Australië
Individuele reiziger
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Redefine Deluxe
Staff were helpful but tour arrangement has room to improve
The streets around the hotel are too crowded, narrow and busy without good restaurants.
Beoordeeld 07 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tim van Australië
Individuele reiziger
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
nice cozy close to everything
bed shops and food close by
It was a good last minute choice nice hotel very friendly staff close to all the shops and food places food tour they do at the desk is also really good
Beoordeeld 06 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julia van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Nice and central hotel
Centrally, breakfast, Spa
Beoordeeld 05 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Nice stay
Location, food, staff
Good short stay. Good place to start your site seeing from and very good value
Beoordeeld 03 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katharine van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Brilliant breakfast!
Cleanliness, friendly staff, amazing breakfast included in price
We would thoroughly recommend staying at this hotel. Compared to local hotels that cost a few dollars less per night, it is well worth the extra cost, if just for the breakfast! The staff were delightful, helpful and accommodating. The room was beautifully clean, quiet and contemporary, with excellent air conditioning. (The hotel was only opened in 2011.) The amenities in the room were exactly as pictured in the advertising (bottled water and lovely fresh fruit!). And the breakfast was amazing - an enormous selection of local as well as Western/European breakfast options. Don't hesitate to book this hotel!
Beoordeeld 30 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samantha van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Great hotel for the price
Welcoming service, clean and comfortable rooms and a good rooftop restaurant too.
Beoordeeld 29 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angelin van Maleisië
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Valur for money and friendly staff
Rooms, strategic location and restaurant
Beoordeeld 29 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kathy van Singapore
(Echt)paar
Familiesuite
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
Great service and good location
my best things with hotel :: bed, complimentary fruits, cleanliness
We stayed there twice in 2012 and 2014 cos of the good place, good service, good bed to sleep. Will stay again if we go to Hanoi. :)
Beoordeeld 29 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dale van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Adorable boutique hotel.
Charming room, staff and facilities.
I was only there one night but wish I was staying longer. Staff were so helpful and pleasant. I only ate breakfast as I was only there 1 night.
Beoordeeld 27 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: