2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Jeffrey van Nederland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Great stay in hotel, excellent rooftop restaurant
Very helpfull staffRooftop restaurantThe hotel offers very nice tours
We have had a great stay in this beautiful hotel. The staff is very friendly and helpfull. There is an excellent restaurant on the top floor. We booked two tours at the hotel. One to Halong Bay and one to Sapa. Both tours were perfectly organised.
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tia van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in juni 2014
good location
breakfast location and staff
breakfast location and staff
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
This is one of the best hotels we have stayed in.
Staff friendly and helpful Beds and clean linen Excellent location in old quarter
Fantastic. Very helpful staff. Good restaurant. We will be back for sure.
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BO van China
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in februari 2014
enjoyed our stay
condition is good, nice staff, centrally located
very happy
Beoordeeld 26 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BO van China
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2014
enjoyed our stay in this hotel
mordern hotel, nice staff, central location
very nice, satisfied.
Beoordeeld 26 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aine van Ierland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
cental location, friendly, clean
cental location, friendly, clean
This was a lovely place to stay. The staff were really attentive, especially in their Purple Cherry restaurant on the 8th floor. The food was lovely and well presented. My room was very pretty and there was a plate of fresh fruit waiting for me upon arrival. I highly recommend this hotel as a comfortable place to stay during a whirlwind tour of Hanoi.
Beoordeeld 25 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ilya van Rusland
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
amazing hotel
beautiful rooms, nice view, perfect location
It is a very nice hotel with a cool city view. Spacious, nicely decorated rooms, amazing service and very friendly and attentive staff. The location of the hotel is very good. Close to Old town for sightseeing and shopping. Many restaurants around, very cheap. Value for money. The reception area is very beautiful. They can arrange an airport transfer which is very convenient. We have no time for breakfast and they packed one for us, which was really nice of them.
Beoordeeld 23 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tia van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
comfortable & great location
cleanliness, friendly staff & convenient
Beoordeeld 22 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Scott van Australië
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Comfortable, relaxed and made to feel looked after
Very helpful staff, extremely good restaurant
Beoordeeld 21 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Friendly and comfortable!
Spacious room with balcony, efficient friendly staff, very good breakfast.
We were extremely pleased that we had chosen to stay at this comfortable, friendly hotel and thought it very good value. We were particularly pleased that we had chosen a deluxe double with city view, as the room was spacious and we appreciated being able to open the door onto the balcony and enjoy the view of the street and its colourful shopkeepers below.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: