Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,5
op basis van 2581 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2581 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Kim H.
Nederland
20 februari 2013
Mooi hotel met topservice en goede prijs/kwaliteit
Tiplocatie, service is erg goed en ontbijtbuffet uitgebreid
Ik raad dit hotel zeker aan. De locatie in het oude centrum is ideaal. Kamers zijn ruim, schoon en modern ingericht. Ontbijt was heerlijk en service goed.

FEMKE D.
Nederland
10 december 2012
Very nice and clean rooms
Good location
Very Nice and clean hotel in the city centre. The staf was really helpfull.

oscar C.
Nederland
26 november 2012
comfortabel, schoon, modern ingericht.
service en vriendelijkheid van het personeel
5 nachten verbleven. zeer schoon, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. diverse excursies kunnen door hotel geboekt worden zonder dat dit veel duurder is dan bij andere reisbureau's. het hotel is gesitueerd in een rustig straatje in het centrum van hanoi. zeker aan te bevelen.

Niels J.
Nederland
18 september 2012
Super hotel!
Zeer vriendelijk personeel, goede ligging
Wij hebben hier een fantastisch verblijf gehad. We landden vroeg in de ochtend in Hanoi en konden bij aankomst in het hotel al snel in de kamer. Kamer zag er keurig uit, niet heel groot. Ontbijt is zeer uitgebreid. Diner in het hotel is ook goed.

Nora B.
China
10 augustus 2012
Basic but fine hotel at convenient location
close to trainstation, clean, friendly
a basic hotel, perfect for solo travelers. clean rooms, bed and sanitary. breakfast was in the sandwich shop downstairs and was good. only comment is that in the weekends it can be very loud because its situaded in the city centre with bars.

Van N.
Nederland
08 augustus 2012
Uitstekend Hotel
schoon, luxe, netjes
Uitstekende hotel voor mijn zaken reis. Ontbijt was erg goed en ook de Wifi was gratis. Persoon is erg vriendelijk en behulpzaam. Enigste 2 nadelen waren dat wel dat op het moment dat ik er was er verbouwingen bezig waren bij de buren. Zelf had ik er geen last van maar misschien lag het aan mijn kamer. En had mijn hotelkamer geen ramen.

Dirk S.
Nederland
14 juli 2012
Waar voor je geld
Old town!, servicegericht!
Een drie-sterren hotel met vijf-sterren service. Goede ligging in Old Town. Uitstekende adviezen en hulp bij boeken vliegreis en treinreis. Restaurant uitstekend. (Het enige minpunt was dat er in het aangrenzende pand momenteel wordt verbouwd wat af en toe enig geluidsoverlast gaf.)

Robertus P.
Nederland
29 februari 2012
Schoon hotel en een zeer prettige staf.
Ligging is in het Old Quarter, dus op loopafstand van de bezienswaardigheden
zeer prettig hotel gelegen in het oude gedeelte van hanoi. alles is op loopafstand. de kamers zijn zeer schoon en goed onderhouden. het personeel is heel vriendelijk, spreekt zeer goed engels en is ten alle tijden bereid om van dienst te zijn. jammer is het dat de buren aan het bouwen zijn en er overdag geluidsoverlast is.

Jasper P.
Nederland
25 november 2011
Schoon mooi hotel, geweldige locatie.
Locatie, kosten en vriendelijk personeel
geweldig hotel. het hotel is slechts 5 maanden oud. alles is mooi en schoon. goed ontbijt. de locatie is geweldig. het personeel is jong en zeer behulpzaam en vriendelijk en spreken goed engels. een absolute aanrader. prijs kwaliteit is zeer goed.

CP L.
Nederland
22 november 2011
Prima hotel met fijne service
Het hotel ligt in het oude kwartier, een goede locatie.
Bij ons eerste nacht hadden we een rat in ons kamer. Dit hebben we aangegeven en kregen de volgende dag een andere kamer. Volgens mij zat hier ook een rat want je hoorde 's nachts getrippel op het plafond (er zat een nis in het plafond). Naast het hotel zijn ze aan het bouwen, rond 06:30 / 07:00 uur beginnen ze te werken. De werkzaamheden zijn goed te horen in de hotelkamer. De kamers zijn ook gehorig. Buiten dit hebben wij een prima verblijf gehad, het heeft een goede locatie en het personeel is erg behulpzaam.